Graszoden Overijssel

Graszoden leggen en graszoden bezorgen doet Gras en Groen Graszoden ook gewoon bij u in Overijssel. Ondanks dat Overijssel de buitengrens vormt van het werkgebied vormen de wat grotere reisafstanden geen enkel probleem voor onze werknemers. Bekijk eens de afgeronde projecten bij u in de provincie om een beeld te vormen bij de werkzaamheden die we in Overijssel hebben uitgevoerd.

Welke diensten bieden wij aan in Overijssel?

Bent u een particulier of bedrijf en bent u woonachtig of gevestigd in Overijssel dan is Gras en Groen uw partij voor het leveren en leggen van graszoden. Wij werken uitsluitend met premium graszoden, dit zijn graszoden van de allerbeste kwaliteit. Deze graszoden leggen wij op vakkundige wijze aan voor het vormen van een nieuw gazon. Onze medewerkers zijn mede dankzij uitstekende apparatuur ook in staat om uw gazon te vervangen. In één dag voeren wij uw bestaande gazon af en leggen wij een perfect donker groen gazon aan.

 

Wilt u liever zelf aan de slag, dat kan ook natuurlijk. Onze bezorgservice komt de graszoden bij u in de provincie Overijssel bezorgen. U bent dan verzekerd van graszoden van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als die wij zelf gebruiken. Met de handige leginstructie die u van ons krijgt wordt het zelf leggen van graszoden een fluitje van een cent.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Overijssel

Wilt u met graszoden in Overijssel een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Overijssel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Overijssel uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Overijssel € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Overijssel dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amersfoort

Boris Tervoort


5

"Wij zijn erg blij dat we hebben gekozen voor Gras en Groen."

Graszoden leggen Amersfoort
Referenties

Graszoden leggen in Overijssel

Gras en Groen Graszoden is regelmatig werkzaam in uw provincie. Woonplaatsen waar wij onder meer werkzaam zijn:

Almelo Deventer Enschede
Goor Hengelo Kampen
Ommen Raalte ZwolleDe eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Overijssel

  • Graszoden leggen Deventer
  • Graszoden leggen Deventer
  • Graszoden leggen Deventer
  • Graszoden leggen Deventer
  • Graszoden leggen Deventer
  • Graszoden leggen Deventer
  • Graszoden leggen Deventer
  • Graszoden leggen Deventer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen