Graszoden Oudorp

Waar leggen wij de graszoden in Oudorp?

Oudorp is een dorp dat in de kom ligt van de stad Alkmaar. Oudorp wordt ook wel aangegeven als wijk, bestaande uit de Oudorperpolder, het industriegebied Oudorp en de kern Oudorp. Oudorp kent ongeveer 12.140 inwoners.

Gras en Groen Graszoden komt wel eens in Oudorp om graszoden te leggen of om een oud gazon te verwijderen.

Natuurparken rondom Oudorp:

Het Park van Luna spreekt zeer tot de verbeelding. Onderdeel ervan is het losloopgebied Huygensdijkbos. Dit bos is 180 hectare groot en ligt eventjes ten westen van Oudorp. Het is een gevarieerd wandelgebied waarin dijkjes, loofbomen, bosjes en open weiden vechten om voorrang. Met name op een zonnige dag in het weekend kan het er nogal eens druk zijn. Toch biedt deze omgeving u vanwege de weidsheid alle rust.

Al het groen in Oudorp:

Geen zin in de stadse drukte? Kom dan naar Oudorp, daar zult u geen stadse drukte aantreffen. In een van de stadsparken die het centrum van Oudorp rijk is, kunt u heerlijk tot rust komen. De gemeente heeft op vele plekken voldoende bankjes geplaatst waar u natuurlijk even wilt uitrusten na het maken van een fikse wandeling of fietstocht.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Oudorp

Wilt u met graszoden in Oudorp een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Oudorp vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Oudorp uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Oudorp € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Oudorp dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tilburg

Pieter Jacobussen


5

"De adequaatheid waarmee Gras en Groen werkt is bewonderenswaardig."

Graszoden leggen Tilburg
Referenties

Graszoden in Oudorp

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Oudorp. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Oudorp gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Oudorp

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen