Graszoden Oudenbosch

Waar leggen wij de graszoden in Oudenbosch?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van graszoden in Oudenbosch. Zo komen wij o.a. in de wijken Albano, Pagnevaart, Spui, Velletri en Hoeven. Wij als bedrijf komen natuurlijk ook werken in het centrum van Oudenbosch.

Ook in de omliggende plaatsen van Oudenbosch leggen we onze graszoden.

Natuurparken rondom de stad:

In het Poldergebied nabij Oudenbosch ligt ten oosten de Hoevense Beemden en in het noorden vindt men de Sint Maartenspolder. In dit natuurgebied werd in de In de 14e en 15e eeuw turf gewonnen. Het wordt nu vooral gebruikt als hooiland. Vanwege de lage ligging  is het grasland  te vochtig om als weiland te gebruiken. Vandaar dat het gebruikt wordt om hooi van te oogsten.

Al het groen in Oudenbosch:

In het westen van Noord Brabant ligt Oudenbosch, omringd door een rivierkleigebied en een zandgebied. Er wonen ruim 12000 mensen in Oudenbosch.  U vindt er veel mooie groene stadsparken. Als u de dagelijkse sleur eens wilt ontvluchten, staan er voldoende bankjes in deze parken. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust. Voor sporters biedt Oudenbosch in diverse parken ook grote grasvlakten. Hier wordt veel gebruik van gemaakt.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Oudenbosch

Wilt u met graszoden in Oudenbosch een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Oudenbosch vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Oudenbosch uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Oudenbosch € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Oudenbosch dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Driebergen

Theo Halstra


5

"Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden. "

Graszoden leggen Driebergen
Referenties

Graszoden in Oudenbosch

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Oudenbosch. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Oudenbosch gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Oudenbosch

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen