Graszoden Oud-Beijerland

Waar leggen wij onze graszoden in Oud-Beijerland?

In Zuid-Holland vinden we de gemeente Oud-Beijerland. Het gelijknamige dorp is de grootste plaats in de Hoeckse Waard als we kijken naar het inwoneraantal. Dat zijn er namelijk ruim 23 duizend. Oud-Beijerland heeft een agrarisch karakter en bevindt zich aan de Oude Maas en de Spui. Ook de kleine plaatsjes Greup, Zinkweg en Vuurbaken behoren tot deze gemeente.

Het zou zomaar kunnen, dat u Gras en Groen Graszoden aantreft in Oud-Beijerland. Wij zijn namelijk werkzaam in de volgende wijken: Zuidwijk, Centrum-Noord, Centrum-Zuid, Zoomwijck, Croonenburghwijk, Zeeheldenwijk, Oosterse Gorzenwijk, Poortwijk en Spuioeverwijk. Vanzelfsprekend is ons werkgebied groter dan alleen Oud-Beijerland.

Natuurparken rondom Oud-Beijerland:

Als het gaat om natuurparken, dan is De Hoeckse Waard het gebied waar het om draait. Het is een weids landschap, waar mens en dier genieten van hun rust. U kunt hier heerlijk wandelen over de dijken, als ook over het zogenaamde Wilgenhakhoutpad. Bij Zuid-Beijerland treft u twee kreken (waterplas) afkomstig uit de 17e eeuw. Sinds 2005 behoort De Hoeckse Waard tot de 20 Nationale Landschappen van Nederland.

Al het groen in Oud-Beijerland:

Bekende natuurgebieden zijn De Oude Tol en De Staart. In De Staart is een kudde Schotse Hooglanders uitgezet. De aanwezigheid van deze Hooglanders zorgt mede voor een gevarieerd landschap met daarin wel honderden verschillende soorten planten. Ook insecten, zoogdieren en vogels zijn hier in grote mate aanwezig.

               gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Oud-Beijerland

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Oud-Beijerland? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Oud-Beijerland vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Oud-Beijerland graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Oud-Beijerland

Wilt u bij u in Oud-Beijerland de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Arnhem

John van Meel


5

"Onze kinderen spelen het liefste in de tuin met vrienden."

Graszoden leggen Arnhem
Referenties

Graszoden in Oud-Beijerland

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Oud-Beijerland. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Oud-Beijerland gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Oud-Beijerland

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen