Graszoden Opmeer

Waar leggen wij graszoden in Opmeer?

Gras en Groen Graszoden is specialist in het vervangen van uw oude gazon en het aanbrengen van een nieuwe grasmat. Met professionele apparaten verwijderen wij het oude gras en frezen de grond. In onze aanhanger wordt het oude gazon afgevoerd; u hebt er geen last meer van. Na het walsen en egaliseren is het tijd dat we uw nieuwe graszoden gaan uitrollen.

Opmeer - dat ook tot ons werkgebied behoort - is opgedeeld in twee wijken, namelijk Opmeer-Noord en Opmeer- Zuid Spanbroek.

Natuurparken rondom de stad:

De gemeente Opmeer beschikt niet over veel natuurparken. Maar hetgeen er is, is wel een echte meerwaarde. Een van die gebieden is de natuurspeeltuin De Weijver, dat is gevestigd aan het Kerkenpad in Hoogwoud. Deze natuurspeeltuin is geschikt voor ontvangst van grote groepen mensen. Het is juist voor kinderen interessant om op deze plaats in Opmeer te leren wat je met planten kunt doen en hoe ze groeien.

Al het groen in Opmeer:

Lekker rustig wandelen in Opmeer is zeker mogelijk. De gemeente heeft gezorgd voor bankjes die her en der verspreid in de gemeente Opmeer en omgeving zijn geplaatst. Dat zijn de momenten waarop u even kunt uitrusten en genieten van de vogels in de prachtige natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Opmeer

Wilt u met graszoden in Opmeer een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Opmeer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Opmeer uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Opmeer € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Opmeer dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Glenn Leysner


5

"Volkomen tevreden!"

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Opmeer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Opmeer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Opmeer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Opmeer

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen