Graszoden Opmeer

Waar leggen wij graszoden in Opmeer?

Gras en Groen Graszoden is specialist in het vervangen van uw oude gazon en het aanbrengen van een nieuwe grasmat. Met professionele apparaten verwijderen wij het oude gras en frezen de grond. In onze aanhanger wordt het oude gazon afgevoerd; u hebt er geen last meer van. Na het walsen en egaliseren is het tijd dat we uw nieuwe graszoden gaan uitrollen.

Opmeer - dat ook tot ons werkgebied behoort - is opgedeeld in twee wijken, namelijk Opmeer-Noord en Opmeer- Zuid Spanbroek.

Natuurparken rondom de stad:

De gemeente Opmeer beschikt niet over veel natuurparken. Maar hetgeen er is, is wel een echte meerwaarde. Een van die gebieden is de natuurspeeltuin De Weijver, dat is gevestigd aan het Kerkenpad in Hoogwoud. Deze natuurspeeltuin is geschikt voor ontvangst van grote groepen mensen. Het is juist voor kinderen interessant om op deze plaats in Opmeer te leren wat je met planten kunt doen en hoe ze groeien.

Al het groen in Opmeer:

Lekker rustig wandelen in Opmeer is zeker mogelijk. De gemeente heeft gezorgd voor bankjes die her en der verspreid in de gemeente Opmeer en omgeving zijn geplaatst. Dat zijn de momenten waarop u even kunt uitrusten en genieten van de vogels in de prachtige natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Opmeer

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Opmeer? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Opmeer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Opmeer graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Opmeer

Wilt u bij u in Opmeer de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Voorhout

Margriet Noordoven


5

"Super bedrijf, snelle levering en snel, vakkundig en schoon afgeleverde werkzaamheden."

Graszoden leggen Voorhout
Referenties

Graszoden in Opmeer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Opmeer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Opmeer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Opmeer

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen