Graszoden Oosterbeek

Waar leggen wij onze premium graszoden in Oosterbeek?

Gras en Groen is zeer actief met de aanleg van nieuwe graszoden. Ook vervangen wij uw oude gazon. Wij komen in het centrum van Oosterbeek. Maar ook komen wij in het noorden en zuiden van de Utrechtseweg. De huizen die staan in de Doorwerthse bossen, Dreijen en Rosandepolder behoren ook bij ons werkgebied.

Vanzelfsprekend leggen wij onze graszoden ook in dorpen en steden buiten Oosterbeek.

Natuurparken rondom Oosterbeek:

Landgoed Mariëndaal is gesitueerd net buiten Oosterbeek. In dit gebied - waarin veel wandelroutes uitgestippeld zijn - treft u een grote vijver met daarin verschillende romantische rotselementen. Landbouwgrond en bossen wisselen elkaar af in dit mooie gebied. Vooral de hoogteverschillen en de glooiing maken dit gebied uniek. Op 75 meter ligt het hoogste punt van dit landgoed.

Al het groen in Oosterbeek:

Oosterbeek maakt deel uit de grote gemeente Renkum. Het is de grootste plaats uit die gemeente en telt iets meer dan 10 duizend inwoners. Oosterbeek kent vele stadsparken zoals Bato's Wijk en Hartenstein. Bato's Wijk is ontstaan kort na de Tweede Wereldoorlog en betekent eigenlijk 'plek in de Betuwe'. Dit park herbergt naast veel mooie natuur onder meer een landhuis, een grot en een ijskelder.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Oosterbeek

Wilt u met graszoden in Oosterbeek een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Oosterbeek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Oosterbeek uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Oosterbeek € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Oosterbeek dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Heerlen

Bianca Geertsen


5

"Alles klopt zoals we bedacht hadden."

Graszoden leggen Heerlen
Referenties

Graszoden in Oosterbeek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Oosterbeek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Oosterbeek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Oosterbeek

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen