Graszoden Oosterbeek

Waar leggen wij onze premium graszoden in Oosterbeek?

Gras en Groen is zeer actief met de aanleg van nieuwe graszoden. Ook vervangen wij uw oude gazon. Wij komen in het centrum van Oosterbeek. Maar ook komen wij in het noorden en zuiden van de Utrechtseweg. De huizen die staan in de Doorwerthse bossen, Dreijen en Rosandepolder behoren ook bij ons werkgebied.

Vanzelfsprekend leggen wij onze graszoden ook in dorpen en steden buiten Oosterbeek.

Natuurparken rondom Oosterbeek:

Landgoed Mariëndaal is gesitueerd net buiten Oosterbeek. In dit gebied - waarin veel wandelroutes uitgestippeld zijn - treft u een grote vijver met daarin verschillende romantische rotselementen. Landbouwgrond en bossen wisselen elkaar af in dit mooie gebied. Vooral de hoogteverschillen en de glooiing maken dit gebied uniek. Op 75 meter ligt het hoogste punt van dit landgoed.

Al het groen in Oosterbeek:

Oosterbeek maakt deel uit de grote gemeente Renkum. Het is de grootste plaats uit die gemeente en telt iets meer dan 10 duizend inwoners. Oosterbeek kent vele stadsparken zoals Bato's Wijk en Hartenstein. Bato's Wijk is ontstaan kort na de Tweede Wereldoorlog en betekent eigenlijk 'plek in de Betuwe'. Dit park herbergt naast veel mooie natuur onder meer een landhuis, een grot en een ijskelder.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Oosterbeek

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Oosterbeek? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Oosterbeek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Oosterbeek graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Oosterbeek

Wilt u bij u in Oosterbeek de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Rosmalen

van Vliet


5

"Professioneel en snel. "

Graszoden leggen Rosmalen
Referenties

Graszoden in Oosterbeek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Oosterbeek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Oosterbeek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Oosterbeek

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen