Graszoden Oisterwijk

Waar leggen wij de graszoden in Oisterwijk

Wij als bedrijf zijn zeer actief in het leggen van grasmatten in de gemeente Oisterwijk. De zoden worden gelegd in alle kernen van Oisterwijk. Deze kernen zijn Heukelom, Moergestel en natuurlijk Oisterwijk zelf. De wijken waar wij veel actief zijn met het aanleggen van tuinen en graszoden zijn o.a. De KVL, Bunders, Panneschuur, Waterhoef, Westend en natuurlijk de stadscentra.

De gemeentes rondom Oisterwijk vallen ook in ons werkgebied. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in Udenhout, Boxtel, Liempde, Oirschot, en Goirle.

Al het groen in Oisterwijk

Oisterwijk is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 26.000 inwonders.

De omgeving van Oisterwijk kent enkele mooie natuurgebiedjes. De meest bekende is de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Het is een zeer fraai natuurgebied waar rust centraal staat. Het gebied kent vele vennen, bosgebieden en is rijk aan dierenleven. Het gebied kent vele fiets en wandelpaden die gratis toegankelijk zijn. Deze routes worden dan ook veel gebruikt door wandelaars, mountainbikers, fietsers en hardlopers.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Oisterwijk niet

In de nieuwbouwwijken van Oisterwijk zijn wij als bedrijf ook zeer actief. Vooral in de nieuwe woonwijk Pannenschuur worden veel tuinen en grasmatten aangelegd. Als bedrijf zijn wij zeer gedreven om uw tuin zo in te richten dat deze past in het beeld van de wijk. Vaak worden nieuwbouwwijken met het oogpunt op groen aangelegd. Deze groene sfeer trekken wij door naar uw tuin zodat u niet alleen in uw wijk maar ook in uw tuin heerlijk tot rust kunt komen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Natuurlijk kan een stadspark niet op tegen de prachtige omgeving van de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Echter kan het zeer rustgevend zijn om even een uurtje in één van de stadsparken van Oisterwijk rond te lopen of om even uit te rusten op een bankje en te genieten van al het groen om u heen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Oisterwijk

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Oisterwijk? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Oisterwijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Oisterwijk graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Oisterwijk

Wilt u bij u in Oisterwijk de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Geffen

Edwin Hendriks


5

"Vanaf begin tot eind dus zeer goed geregeld!"

Graszoden leggen Geffen
Referenties

Graszoden in Oisterwijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Oisterwijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Oisterwijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Oisterwijk

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen