Graszoden Oirschot

Waar leggen wij de graszoden in Oirschot?

Wij als bedrijf leggen onze graszoden ook in Oirschot. Zo komen wij onder andere ook in de volgende wijken; Kerkhoven, Straten, Notel, Snepseind, De Stad, Moleneind, Theetuin, Boterwijk, Hedel, Tregelaar, Hersel, Oudenhoven, Eerdbruggen en Pullen. Wij komen natuurlijk ook onze graszoden leggen in het centrum van Oirschot.

Oirschot is de hoofdplaats en daardoor ook de belangrijkste plaats van de gemeente Oirschot. De gemeente Oirschot bestaat ook nog uit Spoordonk, Middelbeers, Oostelbeers en Westelbeers.

Wij zijn ook in de aangrenzende gemeenten van Oirschot werkzaam.

Natuurparken rondom de stad:

Oirschot ligt in de Kempen. Dit natuurgebied staat bekend om de zanderige bodem. Er komen ook een aantal weilanden, heiden, bossen en vennen voor, maar deze gebieden waren vroeger stukken groter. Voornamelijk door lintbebouwing en zware bemesting is dit gebied kleiner geworden.  Deze natuurgebieden treft men vaak aan tussen grootschalig verkavelde landbouwgronden of op de grens tussen gemeentes. Het gebied bestaat meestal uit donken, moerassen en heidegebied, waar inmiddels veel dennenbomen staan.

Al het groen in Oirschot:

Rondom Oirschot ligt een oud agrarisch cultuurgebied. Het landschapreservaat De Mortelen bestaat uit stukjes cultuurland afgewisseld met loofbos. Op de weilanden groeien bijzondere planten zoals de gevlekte orchis en de Knolsteenbreek.  Ook bijzondere bosplanten zoals de gele dovenetel, de slanke sleutelboom, de eenbes en de grootbloemmuur zijn er te bewonderen. U kunt ook verrast worden door zeldzame vlinders zoals de kleine ijsvogelvlinder of de gehakkelde aurelia.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Oirschot

Wilt u met graszoden in Oirschot een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Oirschot vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Oirschot uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Oirschot € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Oirschot dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Erwin Smith


5

"top service geleverd en beste kwaliteit"

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Oirschot

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Oirschot. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Oirschot gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Oirschot

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen