Graszoden Oirschot

Waar leggen wij de graszoden in Oirschot?

Wij als bedrijf leggen onze graszoden ook in Oirschot. Zo komen wij onder andere ook in de volgende wijken; Kerkhoven, Straten, Notel, Snepseind, De Stad, Moleneind, Theetuin, Boterwijk, Hedel, Tregelaar, Hersel, Oudenhoven, Eerdbruggen en Pullen. Wij komen natuurlijk ook onze graszoden leggen in het centrum van Oirschot.

Oirschot is de hoofdplaats en daardoor ook de belangrijkste plaats van de gemeente Oirschot. De gemeente Oirschot bestaat ook nog uit Spoordonk, Middelbeers, Oostelbeers en Westelbeers.

Wij zijn ook in de aangrenzende gemeenten van Oirschot werkzaam.

Natuurparken rondom de stad:

Oirschot ligt in de Kempen. Dit natuurgebied staat bekend om de zanderige bodem. Er komen ook een aantal weilanden, heiden, bossen en vennen voor, maar deze gebieden waren vroeger stukken groter. Voornamelijk door lintbebouwing en zware bemesting is dit gebied kleiner geworden.  Deze natuurgebieden treft men vaak aan tussen grootschalig verkavelde landbouwgronden of op de grens tussen gemeentes. Het gebied bestaat meestal uit donken, moerassen en heidegebied, waar inmiddels veel dennenbomen staan.

Al het groen in Oirschot:

Rondom Oirschot ligt een oud agrarisch cultuurgebied. Het landschapreservaat De Mortelen bestaat uit stukjes cultuurland afgewisseld met loofbos. Op de weilanden groeien bijzondere planten zoals de gevlekte orchis en de Knolsteenbreek.  Ook bijzondere bosplanten zoals de gele dovenetel, de slanke sleutelboom, de eenbes en de grootbloemmuur zijn er te bewonderen. U kunt ook verrast worden door zeldzame vlinders zoals de kleine ijsvogelvlinder of de gehakkelde aurelia.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Oirschot

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Oirschot? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Oirschot vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Oirschot graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Oirschot

Wilt u bij u in Oirschot de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Sint-Oedenrode

Richard de Visser


5

"wij hebben hen ervaren als erg professioneel ingestelde en vakbekwame mensen"

Graszoden leggen Sint-Oedenrode
Referenties

Graszoden in Oirschot

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Oirschot. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Oirschot gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Oirschot

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen