Graszoden Oegstgeest

Waar leggen wij onze graszoden in Oegstgeest 

Gras en Groen komt regelmatig in Oegstgeest voor het aanleggen van graszoden. Oegstgeest is een stadje van ongeveer 23 duizend mensen. In nagenoeg alle wijken van Oegstgeest zijn wij werkzaam, namelijk: De Bloemenbuurt, Voscuyl, Buitenlust, Rhijngeest, De Morsebel, Oudenhof, Haaswijk-Oost, Haaswijk-West, Oranje Nassau, Poelgeest en Rijnfront. Ook het centrum en het buitengebied behoren tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad Oegstgeest:

Het recreatie-eiland Koudenhoorn is een van de publiekstrekkers van Oegstgeest en omgeving. Zo wat alles is hier mogelijk voor de recreant: zwemmen, fietsen, vissen en wandelen. Op dit eiland bevindt zich een stiltegebied. Neem er een kijkje en zie hoe vogels ongestoord op zoek gaan naar een broedplaats. In het gebied leven veel zeldzame vogels, maar ook zoogdieren.

Al het groen in Oegstgeest:

In Oegstgeest kennen ze het landgoedbos Rhijngeest maar al te goed. Door de verschillende grondsoorten kent het populaire gebied - dat in 1850 is aangelegd - een enorme verscheidenheid aan dieren en planten. U vindt hier onder meer de gevlekte aronskelk, het Maarts viooltje en ook de daslook. De bomen hier zijn wel 100 jaar oud en zijn een prima onderkomen aan de vele vogels.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Oegstgeest

Wilt u met graszoden in Oegstgeest een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Oegstgeest vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Oegstgeest uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Oegstgeest € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Oegstgeest dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Leidschendam

Erkelens


5

"prima uitleg na afhandelen werken. "

Graszoden leggen Leidschendam
Referenties

Graszoden in Oegstgeest

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Oegstgeest. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Oegstgeest gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Oegstgeest

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen