Graszoden Nunspeet

Waar leggen wij de graszoden in Nunspeet?

Voor de aanleg van nieuwe graszoden komen wij regelmatig in Nunspeet. Onder ons werkgebied vallen de volgende wijken: Nunspeet-Oost, Nunspeet-West, Nunspeet-Zuid, Hulshorst, Zuiderzeeland en het bosgebied van Nunspeet. Ook in Elspeet en Vierhouten komen wij onze graszoden aanleggen.

Niet alleen in Nunspeet kunt u ons terugvinden.

Natuurparken rondom de stad Nunspeet:

Tussen Harderwijk en Nunspeet treffen we het heide- en stuifzandgebied Leuvenhorst aan. Dit gebied dat 1430 hectare groot is, is een belangrijk gebied voor de graafbijen en graafwespen in Nederland. Naast heide en stuifzand zijn er op de Leuvenhorst veel dennenbomen geplaatst. Dat heeft als doel de overlast van de enorme hoeveelheid stuifzand tot een minimum te beperken.

Al het groen in Nunspeet:

Nunspeet telt momenteel bijna 20 duizend inwoners. Het dorp ligt precies op de rand van het Veluwemeer en het Veluwemassief. Daardoor kent Nunspeet veel singels, oude hoeves, heidevelden, houtwallen en landschappen met weilanden. Nunspeet is vanwege de aanwezigheid van zo veel groen bij uitstek een plaats en te fietsen, onder meer mountainbiken.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nunspeet

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Nunspeet? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Nunspeet vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nunspeet graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Nunspeet

Wilt u bij u in Nunspeet de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Abcoude

Jan van Agen


5

"Namens Shell bedanken wij de mannen van Gras en Groen voor het aanleggen van de nieuwe graszoden."

Graszoden leggen Abcoude
Referenties

Graszoden in Nunspeet

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nunspeet. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nunspeet gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nunspeet

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen