Graszoden Nunspeet

Waar leggen wij de graszoden in Nunspeet?

Voor de aanleg van nieuwe graszoden komen wij regelmatig in Nunspeet. Onder ons werkgebied vallen de volgende wijken: Nunspeet-Oost, Nunspeet-West, Nunspeet-Zuid, Hulshorst, Zuiderzeeland en het bosgebied van Nunspeet. Ook in Elspeet en Vierhouten komen wij onze graszoden aanleggen.

Niet alleen in Nunspeet kunt u ons terugvinden.

Natuurparken rondom de stad Nunspeet:

Tussen Harderwijk en Nunspeet treffen we het heide- en stuifzandgebied Leuvenhorst aan. Dit gebied dat 1430 hectare groot is, is een belangrijk gebied voor de graafbijen en graafwespen in Nederland. Naast heide en stuifzand zijn er op de Leuvenhorst veel dennenbomen geplaatst. Dat heeft als doel de overlast van de enorme hoeveelheid stuifzand tot een minimum te beperken.

Al het groen in Nunspeet:

Nunspeet telt momenteel bijna 20 duizend inwoners. Het dorp ligt precies op de rand van het Veluwemeer en het Veluwemassief. Daardoor kent Nunspeet veel singels, oude hoeves, heidevelden, houtwallen en landschappen met weilanden. Nunspeet is vanwege de aanwezigheid van zo veel groen bij uitstek een plaats en te fietsen, onder meer mountainbiken.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nunspeet

Wilt u met graszoden in Nunspeet een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Nunspeet vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nunspeet uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Nunspeet € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Nunspeet dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Schoonhoven

G. Akbarsing


5

"Het resultaat is een prachtige gazon."

Graszoden leggen Schoonhoven
Referenties

Graszoden in Nunspeet

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nunspeet. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nunspeet gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nunspeet

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen