Graszoden Nuenen

Waar leggen wij graszoden in Nuenen

Wij leggen graszoden in Nuenen-Noord, Nuenen-Zuid, Nuenen-Oost, Eeneind, Gerwen en Nederwetten. Ook in de nieuwbouwwijken zoals Nuenen-West en De Boschhoeve leggen we graszoden. Ook in Helmond, een tegen Nuenen aangelegen dorp, hebben we veel graszoden gelegd, zoals de Ridderhof en de Heiakker. De nabijgelegen dorpskernen als Gerwen, Mierlo, Geldrop, Heeze, Someren en Son en Breugel behoren tot ons werkgebied.

Al het groen in Nuenen

De dekzandruggen die zich aan beide zijde van de Hooidonkse Beek bevonden, bleken geschikt voor akkerbouw en bewoning. Ten noorden van de beek zou Gerwen ontstaan, terwijl ten zuiden ervan Nuenen ontstond. Rond de negentiende eeuw ontstond de industrie, waaronder houtbewerking, textiel, kousen en baksteenindustrie. In deze periode schilderde Vincent van Gogh, een van zijn bekende werken is “de Aardappeleters”.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Nuenen niet

Nuenen-West ligt midden in het Dommeldal. De natuur in dit gebied blijft bestaan, door de oude bomen, boerderijen en de Opwettense Watermolen te behouden en geven Nuenen een natuurlijke sfeer.

De Bosche Hoeve ligt aan de rand van Nuenen, in de buurt van het schitterende natuurgebied en geniet je van de rust.

De wijk Buitenhoeve in Helmond is een nieuwe woonwijk waar u rustig en landelijk kunt wonen. De kern van Brandevoort is de Veste dat doet denken aan een historische binnenstad met grachten en huizen met een eigen karakter. De Stepekolk is een deelgebied waar de bebouwing het karakter van de Brabantse boerderij uitstraalt. De voortuinen van de woningen worden gescheiden door een beukenhaag.

Naast deze nieuwbouwwijken is er ook een park in Nuenen:

Nuenens Broek in Nuenen

Ten noorden van Nuenen is een oud akkerlandschap met enkele broekbosjes te vinden. Het Nuenens Broek is een natuurgebied van ongeveer 50 ha. De bodem bevat Brabants leem, die ondoordringbaar is voor water, waardoor was het vroeger een moerasgebied. Tegenwoordig is het gebied in het bezit van Het Brabants Landschap en wordt het weer teruggebracht in de natuurlijke staat.

De Papenvoortse Heide in Nuenen

De Papenvoortse Heide is een deel van de gemeentebossen. De bodem bestaat uit schrale heide- en stuifzandgronden en zijn beplant met Grove den. Heide en enkele vennen kom je tegen in deze bossen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nuenen

Wilt u met graszoden in Nuenen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Nuenen vanaf € 4,75 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nuenen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 4,75 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 2,75 per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Nuenen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Nuenen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Herman Schoonhoven


5

"Snel en goed gelegd!"

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Nuenen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nuenen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nuenen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nuenen

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen