Graszoden Nootdorp

Waar leggen wij onze premium graszoden in Nootdorp?

Het dorp Nootdorp is onderdeel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp dat op haar beurt weer bij Den Haag hoort. Ook de plaatsen Delfgauw, Vlieland, Oude Leede, Noukoop, Gooland en Katwijkerlaan horen bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

In nagenoeg alle wijken van Pijnacker-Nootdorp is Gras en Groen werkzaam. Wij leggen namelijk in de volgende wijken onze graszoden: Vrouwtjeslant, Achter het Raadhuis, Craeyenburch, ’s-Gravenhout, De Venen, Nootdorp-Centrum, Nootdorp-West, Heronpark, Oostambacht en Nieuweveen.

Natuurparken rondom de stad Nootdorp:

De Delftse Hout is een natuurgebied met een oppervlakte van 400 ha. Dit gebied is gelegen tussen Delft en Nootdorp en kenmerkt zich vanwege de aanwezigheid van oude bomen, verschillende soorten vogels en vleermuizen. Ten zuiden van dit gebied treft u de restanten van wat ooit een veengebied was. Het is nu rijk aan orchideeën. Van de Delftse Hout is vooral de Grote Plas het meest bekend en geliefd.

Al het groen in het Nootdorp:

Ook in Nootdorp zelf treft u recreatiegebieden die de moeite waard zijn, bijvoorbeeld de Dobbeplas. Het is gelegen op de grens met Pijnacker en het Bieslandse Bos en telt ruim 64 hectare. Voor de recreant is dit een ideaal gebied. Er is een speel- en een ligweide, een zandstrand is aanwezig als ook een surfoever. Als klap op de vuurpijl is ook aan de skeelers gedacht. De skeelerbaan bevindt zich tussen de historische molen Windlust en de plas.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nootdorp

Wilt u met graszoden in Nootdorp een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Nootdorp vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nootdorp uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Nootdorp € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Nootdorp dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nieuwegein

Loek van de Ven


5

"Een bedrijf waar je op kan vertrouwen."

Graszoden leggen Nieuwegein
Referenties

Graszoden in Nootdorp

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nootdorp. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nootdorp gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nootdorp

  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen