Graszoden Nootdorp

Waar leggen wij onze premium graszoden in Nootdorp?

Het dorp Nootdorp is onderdeel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp dat op haar beurt weer bij Den Haag hoort. Ook de plaatsen Delfgauw, Vlieland, Oude Leede, Noukoop, Gooland en Katwijkerlaan horen bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

In nagenoeg alle wijken van Pijnacker-Nootdorp is Gras en Groen werkzaam. Wij leggen namelijk in de volgende wijken onze graszoden: Vrouwtjeslant, Achter het Raadhuis, Craeyenburch, ’s-Gravenhout, De Venen, Nootdorp-Centrum, Nootdorp-West, Heronpark, Oostambacht en Nieuweveen.

Natuurparken rondom de stad Nootdorp:

De Delftse Hout is een natuurgebied met een oppervlakte van 400 ha. Dit gebied is gelegen tussen Delft en Nootdorp en kenmerkt zich vanwege de aanwezigheid van oude bomen, verschillende soorten vogels en vleermuizen. Ten zuiden van dit gebied treft u de restanten van wat ooit een veengebied was. Het is nu rijk aan orchideeën. Van de Delftse Hout is vooral de Grote Plas het meest bekend en geliefd.

Al het groen in het Nootdorp:

Ook in Nootdorp zelf treft u recreatiegebieden die de moeite waard zijn, bijvoorbeeld de Dobbeplas. Het is gelegen op de grens met Pijnacker en het Bieslandse Bos en telt ruim 64 hectare. Voor de recreant is dit een ideaal gebied. Er is een speel- en een ligweide, een zandstrand is aanwezig als ook een surfoever. Als klap op de vuurpijl is ook aan de skeelers gedacht. De skeelerbaan bevindt zich tussen de historische molen Windlust en de plas.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nootdorp

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Nootdorp? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Nootdorp vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nootdorp graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Nootdorp

Wilt u bij u in Nootdorp de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tilburg

Ad in t Groen


5

"Na een dag van echt hard doorwerken, lag het gazon van 400 m2 er keurig netjes in."

Graszoden leggen Tilburg
Referenties

Graszoden in Nootdorp

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nootdorp. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nootdorp gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nootdorp

  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
  • Grazoden leggen Nootdorp
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen