Graszoden Noordwijkerhout

Onze graszoden in Noordwijkerhout.

In het hart van de Bollenstreek vinden we Noordwijkerhout. Deze gemeente, die 16 duizend inwoners telt, heeft het grootste aantal vierkante meters aan kleurrijke bollenvelden van de gehele streek. Noordwijkerhout, waar ook het plaatsje De Zilk deel van uit maakt, ligt heerlijk rustig achter de duinen.

Noordwijkerhout kent een aantal wijken waar Gras en Groen Graszoden werkzaam is. Dat zijn de wijken: Ruigenhoek, Mossenest, De Boekhorst, Victorwijken, Bavo, Guldemond, Sancta Maria, , Gravendam en Zeeburg. Ook het poldergebied van Noordwijkerhout behoort tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom Noordwijkerhout:

De duinen net buiten Noordwijkerhout zijn erg geliefd. Deze duinen worden afgewisseld met bossen. De duinen werden gerealiseerd door wind en water, de mensen besloten er bomen te planten. Sta er niet van te kijken als u nog enkele bunkers en een antitankmuur uit de Tweede Wereldoorlog aantreft. Klim op de duinen en geniet van het prachtige uitzicht over strand en zee.

Al het groen in Noordwijkerhout:

Natuur-, bos- en duingebieden wisselen elkaar in rap tempo af. Bijvoorbeeld Landgoed Leeuwenhorst is zo'n bosgebied waar het goed toeven is. De wandelpaden in deze streek leiden u door open duinen, dennenbossen en andere verrassende elementen. De wandelpaden lopen over de hoogste toppen van de duinen en bieden u dus de mooiste panorama's.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Noordwijkerhout

Wilt u met graszoden in Noordwijkerhout een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Noordwijkerhout vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Noordwijkerhout uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Noordwijkerhout € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Noordwijkerhout dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Erwin Smith


5

"top service geleverd en beste kwaliteit"

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Noordwijkerhout

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Noordwijkerhout. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Noordwijkerhout gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Noordwijkerhout

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen