Graszoden Noordwijkerhout

Onze graszoden in Noordwijkerhout.

In het hart van de Bollenstreek vinden we Noordwijkerhout. Deze gemeente, die 16 duizend inwoners telt, heeft het grootste aantal vierkante meters aan kleurrijke bollenvelden van de gehele streek. Noordwijkerhout, waar ook het plaatsje De Zilk deel van uit maakt, ligt heerlijk rustig achter de duinen.

Noordwijkerhout kent een aantal wijken waar Gras en Groen Graszoden werkzaam is. Dat zijn de wijken: Ruigenhoek, Mossenest, De Boekhorst, Victorwijken, Bavo, Guldemond, Sancta Maria, , Gravendam en Zeeburg. Ook het poldergebied van Noordwijkerhout behoort tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom Noordwijkerhout:

De duinen net buiten Noordwijkerhout zijn erg geliefd. Deze duinen worden afgewisseld met bossen. De duinen werden gerealiseerd door wind en water, de mensen besloten er bomen te planten. Sta er niet van te kijken als u nog enkele bunkers en een antitankmuur uit de Tweede Wereldoorlog aantreft. Klim op de duinen en geniet van het prachtige uitzicht over strand en zee.

Al het groen in Noordwijkerhout:

Natuur-, bos- en duingebieden wisselen elkaar in rap tempo af. Bijvoorbeeld Landgoed Leeuwenhorst is zo'n bosgebied waar het goed toeven is. De wandelpaden in deze streek leiden u door open duinen, dennenbossen en andere verrassende elementen. De wandelpaden lopen over de hoogste toppen van de duinen en bieden u dus de mooiste panorama's.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Noordwijkerhout

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Noordwijkerhout? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Noordwijkerhout vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Noordwijkerhout graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Noordwijkerhout

Wilt u bij u in Noordwijkerhout de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Jorien van A


5

"Wat ik ook erg prettig vond dat het nette mannen waren die kwamen leggen!"

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Noordwijkerhout

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Noordwijkerhout. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Noordwijkerhout gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Noordwijkerhout

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen