Graszoden Noordwijk

Waar leggen wij de premium graszoden in Noordwijk?

Gras en Groen is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Dat doen we dus ook bij u in Noordwijk. In de provincie Zuid-Holland treffen we deze plaats aan, die momenteel ongeveer 25 duizend inwoners telt. De gemeente bestaat naast Noordwijk uit de volgende deelgemeenten: Langevelderslag, Noordwijk aan Zee, Noordwijk-Binnen en De Klei.

U zou ons in Noordwijk zomaar tegen kunnen komen. Wij leggen onze graszoden in nagenoeg alle wijken, namelijk: Villawijk-Zuid, Beeklaan-Kwartier, Boerenburg, Dorpskern, Grashoek, De Noord en Sancta Maria.

Natuurparken rondom de stad Noordwijk:

Meijendel kan met recht tot de publiekstrekkers van deze omgeving worden gerekend. Het uitgestrekte natuur- en duingebied kent een oppervlakte van ongeveer 2000 hectare. Voor de provincie Zuid-Holland is het een van de grootste aaneengesloten duingebieden. Boerderij Meijendel is het centrale punt van dit gebied waar ook een pannenkoekenhuis is gevestigd.

Al het groen in Noordwijk:

Verscheidenheid is troef in de natuurgebieden rondom Noordwijk. Uitgestrekte bloembollenvelden wisselen zich af met mooie duingebieden waar vogels hun eigen wereld hebben gecreëerd. Sloten en mooie stukken landgoed worden opgesierd door grote hyacinten-, narcissen- en tulpenvelden. In deze wisselende landschappen vindt u de meest uiteenlopende soorten dieren en planten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Noordwijk

Wilt u met graszoden in Noordwijk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Noordwijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Noordwijk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Noordwijk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Noordwijk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nieuwegein

Van Dorp


5

"Zeer vriendelijke werkmannen, waren perfect op tijd volgens afspraak. "

Graszoden leggen Nieuwegein
Referenties

Graszoden in Noordwijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Noordwijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Noordwijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Noordwijk

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen