Graszoden Noordwijk

Waar leggen wij de premium graszoden in Noordwijk?

Gras en Groen is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Dat doen we dus ook bij u in Noordwijk. In de provincie Zuid-Holland treffen we deze plaats aan, die momenteel ongeveer 25 duizend inwoners telt. De gemeente bestaat naast Noordwijk uit de volgende deelgemeenten: Langevelderslag, Noordwijk aan Zee, Noordwijk-Binnen en De Klei.

U zou ons in Noordwijk zomaar tegen kunnen komen. Wij leggen onze graszoden in nagenoeg alle wijken, namelijk: Villawijk-Zuid, Beeklaan-Kwartier, Boerenburg, Dorpskern, Grashoek, De Noord en Sancta Maria.

Natuurparken rondom de stad Noordwijk:

Meijendel kan met recht tot de publiekstrekkers van deze omgeving worden gerekend. Het uitgestrekte natuur- en duingebied kent een oppervlakte van ongeveer 2000 hectare. Voor de provincie Zuid-Holland is het een van de grootste aaneengesloten duingebieden. Boerderij Meijendel is het centrale punt van dit gebied waar ook een pannenkoekenhuis is gevestigd.

Al het groen in Noordwijk:

Verscheidenheid is troef in de natuurgebieden rondom Noordwijk. Uitgestrekte bloembollenvelden wisselen zich af met mooie duingebieden waar vogels hun eigen wereld hebben gecreëerd. Sloten en mooie stukken landgoed worden opgesierd door grote hyacinten-, narcissen- en tulpenvelden. In deze wisselende landschappen vindt u de meest uiteenlopende soorten dieren en planten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Noordwijk

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Noordwijk? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Noordwijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Noordwijk graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Noordwijk

Wilt u bij u in Noordwijk de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Wageningen

Hans Hijlkema


5

"Het eindresultaat mag er zijn!"

Graszoden leggen Wageningen
Referenties

Graszoden in Noordwijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Noordwijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Noordwijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Noordwijk

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen