Graszoden Nijkerk

Waar leggen wij de premium graszoden in Nijkerk?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het vervangen van oude gazons door nieuwe graszoden. Zo komen wij in nagenoeg alle wijken van Nijkerk. Arkervaart, Beulekamp, Boederijakkers, De Bogen, Bruins Slotlaan, Corlaer, Groot Corlaer, Hazeveld, De Kramers, Luxool, Paasbos, Rensselaer, Schulpkamp, Spoorkamp, Strijland, De Terrassen en Watergoor zijn de wijken die onder ons werkgebied vallen. Natuurlijk komen wij ook in het buitengebied en in het centrum van Nijkerk onze grasmatten leggen.

Ons werkgebied reikt tot ver buiten Nijkerk.

Natuurparken rondom Nijkerk:

Nijkerk ligt midden in de Veluwe. Dit gebied, dat zich uitstrekt tot aan de grote stad Arnhem, is eigenlijk één groot recreatiegebied voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de natuur. Mogelijkheden zijn er genoeg. Ook is er het Horsterwold. Dit bos is 3700 hectare groot en herbergt het grootste loofbos van heel Nederland. Het opmerkelijke is, dat de groei van de bomen in dit gebied spectaculair verloopt. Dat heeft alles te maken met de vruchtbare kleigrond waarop de bomen groeien.

Al het groen in Nijkerk:

Nijkerk kent weinig stadsparken, slechts één. Maar goed, om te recreëren heb je er ook maar eentje nodig. Het betreffende park ligt midden in het centrum van Nijkerk. Het park is niet erg groot, maar is zeker wel geschikt om even tot rust te komen van de dagelijkse drukke beslommeringen. Het is er heerlijk om langs het water uw hond uit te laten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nijkerk

Wilt u met graszoden in Nijkerk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Nijkerk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nijkerk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Nijkerk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Nijkerk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Jacques van Seeters


4

"Eind maart had ik mijn nieuwe gazon en dit keer ziet het er wel perfect uit."

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Nijkerk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nijkerk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nijkerk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nijkerk

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen