Graszoden Nijkerk

Waar leggen wij de premium graszoden in Nijkerk?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het vervangen van oude gazons door nieuwe graszoden. Zo komen wij in nagenoeg alle wijken van Nijkerk. Arkervaart, Beulekamp, Boederijakkers, De Bogen, Bruins Slotlaan, Corlaer, Groot Corlaer, Hazeveld, De Kramers, Luxool, Paasbos, Rensselaer, Schulpkamp, Spoorkamp, Strijland, De Terrassen en Watergoor zijn de wijken die onder ons werkgebied vallen. Natuurlijk komen wij ook in het buitengebied en in het centrum van Nijkerk onze grasmatten leggen.

Ons werkgebied reikt tot ver buiten Nijkerk.

Natuurparken rondom Nijkerk:

Nijkerk ligt midden in de Veluwe. Dit gebied, dat zich uitstrekt tot aan de grote stad Arnhem, is eigenlijk één groot recreatiegebied voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot de natuur. Mogelijkheden zijn er genoeg. Ook is er het Horsterwold. Dit bos is 3700 hectare groot en herbergt het grootste loofbos van heel Nederland. Het opmerkelijke is, dat de groei van de bomen in dit gebied spectaculair verloopt. Dat heeft alles te maken met de vruchtbare kleigrond waarop de bomen groeien.

Al het groen in Nijkerk:

Nijkerk kent weinig stadsparken, slechts één. Maar goed, om te recreëren heb je er ook maar eentje nodig. Het betreffende park ligt midden in het centrum van Nijkerk. Het park is niet erg groot, maar is zeker wel geschikt om even tot rust te komen van de dagelijkse drukke beslommeringen. Het is er heerlijk om langs het water uw hond uit te laten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nijkerk

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Nijkerk? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Nijkerk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nijkerk graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Nijkerk

Wilt u bij u in Nijkerk de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Meteren

Engels


5

"goede adviezen voor verzorging."

Graszoden leggen Meteren
Referenties

Graszoden in Nijkerk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nijkerk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nijkerk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nijkerk

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen