Gras en Groen

Vacature medewerker gazonaanleg

Geplaatst: 08/09/2020 Aangepast: 22/01/2021

Ben jij die enthousiasteling die ons team, dat gazons aanlegt in Nederland en België, de komende twee maanden komt versterken? De nazomer is ideaal voor het vervangen of aanleggen van het gazon. Wegens de drukte die dat met zich meebrengt zijn wij per direct en voor een periode van circa 2 maanden op zoek naar extra handjes voor het aanleggen van gazons. 

Een mooie kans voor iedereen die graag buiten werkt, kennis wil maken met het hoveniersvak en het prettig vind om te werken in teamverband!

Functie medewerker gazonaanleg

In een team van ervaren medewerkers leg je gezamenlijk gazons aan. Heb je hier geen ervaring mee? Dat is geen enkel probleem. Doordat de werkwijze in vrijwel elke tuin hetzelfde is heb je deze vaardigheden snel onder de knie. Bovendien staan jouw ervaren collega's klaar om jou te helpen.

In de ochtend vertrek je met jouw collega's naar de opdracht op locatie. De voorman geeft leiding aan het team en zorgt ervoor dat het gazon op een perfecte wijze wordt aangelegd. Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden heb je één of meerdere gazons op de dag aan te leggen. De werkdag zit erop als alle gazons zijn aangelegd en de bus weer geladen klaar staat voor de volgende dag!

Het seizoen waarin wij graszoden loopt tot en met oktober. Het is dan ook een tijdelijke functie.

Functie eisen

  • Flexibele instelling
  • Goede fysieke conditie
  • Positieve en collegiale houding

Over Gras en Groen Graszoden

Gras en Groen Graszoden legt op grote schaal gazons aan in Nederland en België. Daarbij komen wij in de mooiste tuinen en op zeer bijzondere locaties. Voor een duidelijk beeld bij de werkzaamheden kun je de afgeronde projecten bekijken.

Gras en Groen Graszoden is onderdeel van Gras en Groen B.V. Dit is een hoveniersbedrijf dat gevestigd is in 's-Hertogenbosch. Naast het aanleggen van gazons voeren wij als bedrijf ondermeer de volgende werkzaamheden uit:

  • Tuinaanleg
  • Bouwen van overkapping
  • Plaatsen van schuttingen
  • Leggen van kunstgras

Solliciteren?

Ga naar Werken bij Gras en Groen en bekijk de volledige vacature online!

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten