Graszoden leggen

Graszoden leggen in het najaar

Geplaatst: 15/08/2019 Aangepast: 08/01/2020

Met het overtrekken van een grote onweersbui is het zomerse weer verdreven uit Nederland. Extreem warme dagen en een lange droge periode hebben wellicht schade aangericht aan uw gazon. Nu het najaar nadert breekt weer een ideale periode aan om graszoden te leggen. De vochtigere atmosfeer en lagere temperaturen maken de aanleg een stuk eenvoudiger.

Waarom graszoden leggen in het najaar?

  • Vochtigere atmosfeer en lagere temperatuur leiden tot minder sproeien
  • Graszoden hebben geen last van broei
  • Het gazon krijgt in de winter de kans zich sterk en diep te wortelen
  • In het voorjaar heeft u direct een sterk gazon
  • Graszoden wortelen binnen twee weken

Zelf graszoden leggen in het najaar

Bent u van plan om de graszoden in het najaar zelf te gaan leggen? Gras en Groen Graszoden heeft een nieuw geschreven handleiding online staan. In deze handleiding wordt u stap voor stap geholpen bij het aanleggen van een gazon. Met behulp van de premium graszoden, meststoffen en materialen die u kunt huren bij Gras en Groen is het ook voor u mogelijk een nieuw gazon aan te leggen.

Waarom kiezen voor de graszoden van Gras en Groen?

De premium graszoden die u bij Gras en Groen kunt kopen zijn afkomstig van Hendriks graszoden. Dit is één van de grootste graszodenkwekers van Europa en Hendriks graszoden heeft inmiddels wereldwijd een zeer goede reputatie. Naast het kweken van graszoden voor particuliere tuinen kweken zij ook graszoden waarmee voetbalvelden worden aangelegd. Door hun uitstekende reputatie liggen bij topclubs in heel Europa velden aangelegd met de graszoden van de kwekerij waar ook Gras en Groen de graszoden afneemt.

Waarom graszoden van Gras en Groen?

Alle voordelen van de premium graszoden op een rij:

  • Deze graszoden zijn van Champions League kwaliteit!
  • Deze graszoden kosten slechts € 2,50 p/m²
  • Deze graszoden worden dagelijks vers gesneden
  • U kunt de graszoden binnen 24 uur na uw bestelling ophalen

Wilt u de graszoden liever laten leggen?

Na het lezen van alle informatie of het zien van de scherpe prijzen kan het zijn dat u de graszoden liever laat leggen. Dat kan natuurlijk bij Gras en Groen. Wij hebben gespecialiseerde medewerkers in dienst die full-time bezig zijn met graszoden leggen. De werkzaamheden kunnen altijd binnen 14 dagen worden uitgevoerd en meestal hoeft u er niet langer dan een halve dag voor thuis te zijn. Overigens kunnen wij ook uw bestaande gazon vervangen. Heeft u veel onkruid, mos of kale plekken in uw grasmat? Maak dan een volledig nieuwe start en binnen twee weken is uw gras groener dan dat van de buren!

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten