Graszoden laten leggen

Graszoden laten leggen

Geplaatst door: Thijs v.d. Bersselaar
Productspecialist Gras en Groen Graszoden
Volg Thijs v.d. Bersselaar LinkedIn
Geplaatst op: 28-07-2016
Laatst aangepast op: 13-10-2016

Thijs v.d. Bersselaar

Natuurlijk wilt u graag gaan genieten van een mooi groen gazon met graszoden. Direct een mooi effect in uw tuin. En als u er vrijwel meteen gebruik van wilt maken, dan is het laten leggen van grasmatten een uitstekende keuze.

Gras en Groen Graszoden

Gras en Groen Graszoden is onderdeel van Gras en Groen. Naast het leveren en leggen van premium graszoden zijn wij gespecialiseerd in:

Hoveniers

Gras en Groen Hoveniers ontwerpt en realiseert sfeervolle tuinen voor ieder budget in het gebied tussen Den Bosch, Oss, Waalwijk en Eindhoven. Door het leveren van maatwerk en vakmanschap in combinatie met klantvriendelijkheid hebben wij een brede klantenkring kunnen opbouwen. De wens van iedere klant is anders, daarom komen wij voor een persoonlijk gesprek vrijblijvend bij u thuis. Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Bestrating

Gras en Groen Bestratingen is een allround bestratingsbedrijf uit Den Bosch dat uw tuintegels of klinkers perfect kan leggen voor een gunstige prijs. Onze stratenmakers zijn vakbekwaam en denken met u mee. Op onze pagina afgeronde projecten krijgt u een goede indruk van de door ons gerealiseerde projecten. Het bestraten van opritten met klinkers of waaltjes kunnen wij perfect voor u uitvoeren. Het leggen van terrassen met keramische tegels of betonnen tuintegels behoort ook tot onze dagelijkse werkzaamheden. U ontvangt van ons 100 % garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Beregening

Gras en Groen Beregening zorgt voor een goed functionerend beregeningssysteem. Zo’n systeem is natuurlijk maatwerk. Dankzij het gemak van tuinberegening hoeft u nooit meer tuinslangen uit te rollen rollen en sproeiers verplaatsen?

Kunstgras

Gras en Groen Kunstgras is de grootse kunstgrasspecialist van Nederland. Wij kunnen uw kunstgras leggen tegen scherpe prijzen. Gras en Groen kenmerkt zich door snelheid, kwaliteit en een goede service die zeer klantgericht is. Naast het aanleggen van kunstgras kunnen wij u ook van dienst zijn met het onderhouden van uw kunstgrasveld.

Schuttingen

Gras en Groen Schuttingen zorgt voor het vakkundig plaatsen van een houten schutting, hout-betonschutting, hekwerk of haag. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en echte vakmensen waardoor u een tuinafscheiding krijgt die volledig aan uw wensen tegemoet komt. Door te leveren uit eigen voorraad en een efficiënte planning te hanteren kunnen wij de werkzaamheden altijd op korte termijn bij u uit komen voeren.

Robotmaaiers

Robomow is het toonaangevende merk robotmaaiers dat onderscheidend is en dus uniek in zijn soort. Robotmaaiers van Robomow zijn slimmer en krachtiger en daardoor leveren zij ongekende prestaties. Volledig geautomatiseerd wordt uw gras gemaaid zonder dat u daar nog enig omkijken naar heeft.

Werkwijze Gras en Groen

Gras en Groen Graszoden ontneemt u alle zorgen. Via het offerteformulier op de website kunt u een aanvraag indienen voor het leggen van graszoden. Gras en Groen Graszoden neemt geheel volgens afspraak binnen 24 uur contact met u op. Wij proberen dan direct met u de afspraak in te plannen. De dag voordat wij bij u graszoden komen leggen, kunt u telefonisch contact met onze klantenservice opnemen. Wij kunnen u dan laten weten hoe laat wij de volgende dag bij u zijn. Voordat onze medewerkers bij u aankomen is het fijn als u het oude gazon nog een keer gemaaid heeft. De graszodensnijders zijn zodanig ontworpen dat ze perfect geschikt zijn voor het lossnijden van een kort gazon.

De eerste 3 stappen hieronder gelden alleen wanneer een oud gazon wordt verwijderd.

Het 7 stappen van het leggen van de graszoden

Werkzaamheden na het leggen van de graszoden

Prijzen graszoden per m²

Graszoden laten leggen is niet duur. In onderstaande tabel vindt u de prijzen voor het laten leggen van graszoden door Gras en Groen Graszoden. Voor deze prijzen krijgt u alle voordelen van de professionele aanleg van het gazon inclusief het bemesten van de ondergrond.

< 25 m²     Wordt niet gelegd
25 m² - 50 m² € 7,50 per m²
51 m² - 100 m² € 6,50 per m²
101 m² - 200 m² € 6,00 per m²
201 m² - 400 m² € 5,50 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Gras en Groen Graszoden

Lees ook:

Wat kunt u doen tegen mollen?

Wat kunt u doen tegen mollen?

14-11-2018

Waarom duiken juist in de winter mollen op in uw tuin en wat kunt u er tegen doen? Lees snel verder!

Lees verder
Tot wanneer maait u het gras?

Tot wanneer maait u het gras?

07-11-2018

Tot wanneer maait u het gras? Gras en Groen Graszoden geeft uitleg tot wanneer u het gras mag maaien!

Lees verder
Gazononderhoud november

Gazononderhoud november

01-11-2018

Help uw gazon sterk de winter in met het gazononderhoud van november!

Lees verder
Einde graszoden seizoen 2018

Einde graszoden seizoen 2018

29-10-2018

Het zit er weer op helaas. Voor de meeste tuinen adviseren wij de aanleg van het gazon uit te stellen tot volgend jaar.

Lees verder
Belucht het gazon in de herfst

Belucht het gazon in de herfst

10-10-2018

Beluchten helpt uw gazon door de natte herfst en winter heen. In dit blog uitleg over het hoe en waarom!

Lees verder
Gazononderhoud oktober

Gazononderhoud oktober

01-10-2018

Het gazononderhoud neemt af richting het einde van het jaar, maar ook in oktober is er nog volop gazononderhoud uit te voeren!

Lees verder
Gazonklusdag herfst

Gazonklusdag herfst

26-09-2018

Wilt u een perfect donkergroen gazon? Met de gazon klusdag herfst lukt dit in één dag!

Lees verder
Langpootmuggen en kale plekken

Langpootmuggen en kale plekken

05-09-2018

Wilt u weten wat emelten zijn, hoe zij schade veroorzaken en hoe u deze plaag kunt bestrijden? Thijs van den Bersselaar legt het aan u uit!

Lees verder
Gazononderhoud september

Gazononderhoud september

01-09-2018

Voor het gazon breekt in september qua weer een gunstige periode aan. Wat heeft u in september aan gazononderhoud?

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen