Graszoden laten leggen

Graszoden laten leggen

Geplaatst door: Thijs v.d. Bersselaar
Productspecialist Gras en Groen Graszoden
Volg Thijs v.d. Bersselaar LinkedIn
Geplaatst op: 28-07-2016
Laatst aangepast op: 13-10-2016

Thijs v.d. Bersselaar

Natuurlijk wilt u graag gaan genieten van een mooi groen gazon met graszoden. Direct een mooi effect in uw tuin. En als u er vrijwel meteen gebruik van wilt maken, dan is het laten leggen van grasmatten een uitstekende keuze.

Gras en Groen Graszoden

Gras en Groen Graszoden is onderdeel van Gras en Groen. Naast het leveren en leggen van premium graszoden zijn wij gespecialiseerd in:

Hoveniers

Gras en Groen Hoveniers ontwerpt en realiseert sfeervolle tuinen voor ieder budget in het gebied tussen Den Bosch, Oss, Waalwijk en Eindhoven. Door het leveren van maatwerk en vakmanschap in combinatie met klantvriendelijkheid hebben wij een brede klantenkring kunnen opbouwen. De wens van iedere klant is anders, daarom komen wij voor een persoonlijk gesprek vrijblijvend bij u thuis. Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Bestrating

Gras en Groen Bestratingen is een allround bestratingsbedrijf uit Den Bosch dat uw tuintegels of klinkers perfect kan leggen voor een gunstige prijs. Onze stratenmakers zijn vakbekwaam en denken met u mee. Op onze pagina afgeronde projecten krijgt u een goede indruk van de door ons gerealiseerde projecten. Het bestraten van opritten met klinkers of waaltjes kunnen wij perfect voor u uitvoeren. Het leggen van terrassen met keramische tegels of betonnen tuintegels behoort ook tot onze dagelijkse werkzaamheden. U ontvangt van ons 100 % garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Beregening

Gras en Groen Beregening zorgt voor een goed functionerend beregeningssysteem. Zo’n systeem is natuurlijk maatwerk. Dankzij het gemak van tuinberegening hoeft u nooit meer tuinslangen uit te rollen rollen en sproeiers verplaatsen?

Kunstgras

Gras en Groen Kunstgras is de grootse kunstgrasspecialist van Nederland. Wij kunnen uw kunstgras leggen tegen scherpe prijzen. Gras en Groen kenmerkt zich door snelheid, kwaliteit en een goede service die zeer klantgericht is. Naast het aanleggen van kunstgras kunnen wij u ook van dienst zijn met het onderhouden van uw kunstgrasveld.

Schuttingen

Gras en Groen Schuttingen zorgt voor het vakkundig plaatsen van een houten schutting, hout-betonschutting, hekwerk of haag. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en echte vakmensen waardoor u een tuinafscheiding krijgt die volledig aan uw wensen tegemoet komt. Door te leveren uit eigen voorraad en een efficiënte planning te hanteren kunnen wij de werkzaamheden altijd op korte termijn bij u uit komen voeren.

Robotmaaiers

Robomow is het toonaangevende merk robotmaaiers dat onderscheidend is en dus uniek in zijn soort. Robotmaaiers van Robomow zijn slimmer en krachtiger en daardoor leveren zij ongekende prestaties. Volledig geautomatiseerd wordt uw gras gemaaid zonder dat u daar nog enig omkijken naar heeft.

Werkwijze Gras en Groen

Gras en Groen Graszoden ontneemt u alle zorgen. Via het offerteformulier op de website kunt u een aanvraag indienen voor het leggen van graszoden. Gras en Groen Graszoden neemt geheel volgens afspraak binnen 24 uur contact met u op. Wij proberen dan direct met u de afspraak in te plannen. De dag voordat wij bij u graszoden komen leggen, kunt u telefonisch contact met onze klantenservice opnemen. Wij kunnen u dan laten weten hoe laat wij de volgende dag bij u zijn. Voordat onze medewerkers bij u aankomen is het fijn als u het oude gazon nog een keer gemaaid heeft. De graszodensnijders zijn zodanig ontworpen dat ze perfect geschikt zijn voor het lossnijden van een kort gazon.

De eerste 3 stappen hieronder gelden alleen wanneer een oud gazon wordt verwijderd.

Het 7 stappen van het leggen van de graszoden

Werkzaamheden na het leggen van de graszoden

Prijzen graszoden per m²

Graszoden laten leggen is niet duur. In onderstaande tabel vindt u de prijzen voor het laten leggen van graszoden door Gras en Groen Graszoden. Voor deze prijzen krijgt u alle voordelen van de professionele aanleg van het gazon inclusief het bemesten van de ondergrond.

< 25 m²     Wordt niet gelegd
25 m² - 50 m² € 7,50 per m²
51 m² - 100 m² € 6,50 per m²
101 m² - 200 m² € 6,00 per m²
201 m² - 400 m² € 5,50 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Gras en Groen Graszoden

Lees ook:

Wat is de waterbehoefte van het gazon?

Wat is de waterbehoefte van het gazon?

11-07-2018

Water is voor alle planten in de tuin bittere noodzaak, maar voor het gazon misschien nog wel het meeste van alle planten.

Lees verder
Gazononderhoud juli

Gazononderhoud juli

01-07-2018

Lees in het gazononderhoud voor juli wat uw taken zijn en hoe u met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan.

Lees verder
Gazon klusdag zomer

Gazon klusdag zomer

20-06-2018

Wilt u een perfect donkergroen gazon? Met de gazon klusdag zomer lukt dit in één dag!

Lees verder
Gazon onkruid, soorten en bestrijding

Gazon onkruid, soorten en bestrijding

06-06-2018

Op welke wijze kunt u de gazon onkruiden het beste te lijf gaan? Lees het in dit blog!

Lees verder
Gazononderhoud juni

Gazononderhoud juni

01-06-2018

Geniet in juni van het mooie weer maar vergeet uw gazon niet! Lees snel welke taken aan gazononderhoud u in juni heeft!

Lees verder
Engerlingen - Signaleren en bestrijden

Engerlingen - Signaleren en bestrijden

23-05-2018

Eind mei kunt u kevers spotten die indirect uw gazon aantasten. In dit artikel meer info over kevers, engerlingen en de bestrijding ervan.

Lees verder
Voordelen van 100% organische gazonmest

Voordelen van 100% organische gazonmest

09-05-2018

Wat zijn de voordelen van 100%organische gazonmest? In dit blog leg ik het aan u uit!

Lees verder
Gazononderhoud mei

Gazononderhoud mei

02-05-2018

Het is hoog voorjaar en dat is goed te zien in de tuin in mei. Lees snel wat u aan gazononderhoud heeft in mei!

Lees verder
Kale plekken bijzaaien en herstellen

Kale plekken bijzaaien en herstellen

18-04-2018

Zitten er kale plekken in uw gazon? In dit blog geef ik u uitleg hoe u dit kunt herstellen.

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen