Graszoden Nieuwkoop

Waar legt Gras en Groen de graszoden in Nieuwkoop?

In Zuid-Holland treffen we de gemeente Nieuwkoop. In 2007 is Nieuwkoop gefuseerd tot de nieuwe gemeente Nieuwkoop, waar onder meer ook Ter Aar en Liemeer deel van uit maken. Deze gemeente - met ongeveer 27 duizend inwoners - ligt midden in het zogenaamde Groene Hart.

Aan deze nieuwe gemeente zijn echter nog veel meer kleine deelgemeenten toegevoegd, namelijk: De Meije, Zevenhoven, Korteraar, Papenveer, Langeraar, Noorden, Nieuwveen, Noordeinde, Noordse Dorp en Vrouwenakker.

Natuurparken rondom de stad Nieuwkoop:

Het meest uit het oog springend en bekend is Het Groene Hart. Deze veenweidegebieden zijn meer dan karakteristiek te noemen. Voor de ontstaansgeschiedenis moeten we 1000 jaar terug in de tijd. Toen al bestond Het Groene Hart uit oeverwallen, stukken landgoed, kaden, dijken en veenplassen. Via het water waren de meeste bestemmingen van dit oerlandschap te bereiken.   

Al het groen in Nieuwkoop:

In Nieuwkoop zelf treffen de Nieuwkoopse Plassen. Dit natuurgebied kent een oppervlakte van 1400 hectare, en is ondanks haar vele plassen sterk begroeid met onder meer de waterlelie en de watergentiaan. Het rietland, dat u hier veelvuldig tegenkomt, behelst een broed- en leefgebied van vele moerasvogels. In de grote bomen die dit gebied rijk is, treft men broedkolonies van de aalscholver, de belangrijkste viseter van dit natuurgebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nieuwkoop

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Nieuwkoop? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Nieuwkoop vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nieuwkoop graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Nieuwkoop

Wilt u bij u in Nieuwkoop de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Zeewolde

Den Turk


5

"Nu 4 weken later is het gras mooi aaneengesloten en perfect vlak. Topwerk"

Graszoden leggen Zeewolde
Referenties

Graszoden in Nieuwkoop

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nieuwkoop. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nieuwkoop gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nieuwkoop

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen