Graszoden Nieuwkoop

Waar legt Gras en Groen de graszoden in Nieuwkoop?

In Zuid-Holland treffen we de gemeente Nieuwkoop. In 2007 is Nieuwkoop gefuseerd tot de nieuwe gemeente Nieuwkoop, waar onder meer ook Ter Aar en Liemeer deel van uit maken. Deze gemeente - met ongeveer 27 duizend inwoners - ligt midden in het zogenaamde Groene Hart.

Aan deze nieuwe gemeente zijn echter nog veel meer kleine deelgemeenten toegevoegd, namelijk: De Meije, Zevenhoven, Korteraar, Papenveer, Langeraar, Noorden, Nieuwveen, Noordeinde, Noordse Dorp en Vrouwenakker.

Natuurparken rondom de stad Nieuwkoop:

Het meest uit het oog springend en bekend is Het Groene Hart. Deze veenweidegebieden zijn meer dan karakteristiek te noemen. Voor de ontstaansgeschiedenis moeten we 1000 jaar terug in de tijd. Toen al bestond Het Groene Hart uit oeverwallen, stukken landgoed, kaden, dijken en veenplassen. Via het water waren de meeste bestemmingen van dit oerlandschap te bereiken.   

Al het groen in Nieuwkoop:

In Nieuwkoop zelf treffen de Nieuwkoopse Plassen. Dit natuurgebied kent een oppervlakte van 1400 hectare, en is ondanks haar vele plassen sterk begroeid met onder meer de waterlelie en de watergentiaan. Het rietland, dat u hier veelvuldig tegenkomt, behelst een broed- en leefgebied van vele moerasvogels. In de grote bomen die dit gebied rijk is, treft men broedkolonies van de aalscholver, de belangrijkste viseter van dit natuurgebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nieuwkoop

Wilt u met graszoden in Nieuwkoop een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Nieuwkoop vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nieuwkoop uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Nieuwkoop € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Nieuwkoop dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Waalwijk

John de Wit


5

"Mijn gazon binnen no-time aangelegd!"

Graszoden leggen Waalwijk
Referenties

Graszoden in Nieuwkoop

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nieuwkoop. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nieuwkoop gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nieuwkoop

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen