Graszoden Nieuwerkerk aan den IJssel

Waar leggen wij uw graszoden in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Op de rechteroever van de Hollandse IJssel vinden we de gemeente Zuidplas. Zuidplas herbergt meerdere plaatsen in zich die vroeger nog zelfstandig waren, namelijk Moerkapelle, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan de IJssel en Moordrecht. Zuidplas ligt voor een deel in de Zuidplaspolder, dat door meerdere gemalen droog wordt gehouden.

Het kan zomaar gebeuren dat u Gras en Groen tegenkomt in Nieuwerkerk aan de IJssel. Wij zijn leggen daar regelmatig graszoden, vooral in de wijken: Parkzoom, Dorrestein, Zuidplas (met Kruiden, Dalen, Mossen en Velden), Oude Dorp en Esse (Hoog en Laag).

Natuurparken rondom Nieuwerkerk aan de IJssel:

Nieuwerkerk aan de IJssel is gelegen ten oosten van de Zevenhuizerplas. Dit Nederlandse meer is destijds kunstmatig aangelegd en wordt gebruikt als recreatieplas. Tijdens de afgraving in de jaren 70 is het gewonnen zand gebruikt voor diverse bouwprojecten in de buurt. Er zijn twee stranden, fietspaden en wegen mee aangelegd. In dit gebied kunt u heerlijk zwemmen, wandelen en fietsen.

Al het groen in Nieuwerkerk aan den IJssel:

In het zuidoosten van Nieuwerkerk aan de IJssel treffen we het gevarieerde natuurgebied Hitland aan. In het noorden ervan bevindt zich een populierenbos, in het zuiden zijn er voornamelijk wilgen, elzen en moerassen met veel waterplanten en riet. Ga er eens wandelen en de hazen schieten voor uw voeten weg. Als u goed zoekt, is het ook mogelijk om in dit deel van Nieuwerkerk aan de IJssel wezels en hermelijntjes aan te treffen. gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nieuwerkerk aan den IJssel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Nieuwerkerk aan den IJssel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Leidschendam

Erkelens


5

"prima uitleg na afhandelen werken. "

Graszoden leggen Leidschendam
Referenties

Graszoden in Nieuwerkerk aan den IJssel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nieuwerkerk aan den IJssel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nieuwerkerk aan den IJssel

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen