Graszoden Nieuwerkerk aan den IJssel

Waar leggen wij uw graszoden in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Op de rechteroever van de Hollandse IJssel vinden we de gemeente Zuidplas. Zuidplas herbergt meerdere plaatsen in zich die vroeger nog zelfstandig waren, namelijk Moerkapelle, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan de IJssel en Moordrecht. Zuidplas ligt voor een deel in de Zuidplaspolder, dat door meerdere gemalen droog wordt gehouden.

Het kan zomaar gebeuren dat u Gras en Groen tegenkomt in Nieuwerkerk aan de IJssel. Wij zijn leggen daar regelmatig graszoden, vooral in de wijken: Parkzoom, Dorrestein, Zuidplas (met Kruiden, Dalen, Mossen en Velden), Oude Dorp en Esse (Hoog en Laag).

Natuurparken rondom Nieuwerkerk aan de IJssel:

Nieuwerkerk aan de IJssel is gelegen ten oosten van de Zevenhuizerplas. Dit Nederlandse meer is destijds kunstmatig aangelegd en wordt gebruikt als recreatieplas. Tijdens de afgraving in de jaren 70 is het gewonnen zand gebruikt voor diverse bouwprojecten in de buurt. Er zijn twee stranden, fietspaden en wegen mee aangelegd. In dit gebied kunt u heerlijk zwemmen, wandelen en fietsen.

Al het groen in Nieuwerkerk aan den IJssel:

In het zuidoosten van Nieuwerkerk aan de IJssel treffen we het gevarieerde natuurgebied Hitland aan. In het noorden ervan bevindt zich een populierenbos, in het zuiden zijn er voornamelijk wilgen, elzen en moerassen met veel waterplanten en riet. Ga er eens wandelen en de hazen schieten voor uw voeten weg. Als u goed zoekt, is het ook mogelijk om in dit deel van Nieuwerkerk aan de IJssel wezels en hermelijntjes aan te treffen. gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u met graszoden in Nieuwerkerk aan den IJssel een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Nieuwerkerk aan den IJssel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Nieuwerkerk aan den IJssel € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Nieuwerkerk aan den IJssel dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Meteren

Engels


5

"goede adviezen voor verzorging."

Graszoden leggen Meteren
Referenties

Graszoden in Nieuwerkerk aan den IJssel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nieuwerkerk aan den IJssel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nieuwerkerk aan den IJssel

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen