Graszoden Nieuwegein

Waar leggen wij de graszoden in Nieuwegein

Wij als bedrijf zijn zeer actief in de gemeente Nieuwegein met het aanleggen van grasmatten en tuinen. Zo zijn wij actief in de wijken Batau-Noord, Batau-Zuid, Blokhoeve, Stadscentrum, De Wiers, Doorslag, Fokkesteeg, Galecop, Het Klooster, Hoge Landen, Hoog-Zandveld, Huis de Geer, Lekboulevard, Laagraven-Liesbosch, Merwestein, Oudegein, Plettenburg, Vreeswijk, Jutphaas-Wijkersloot, Zandveld en Zuilenstein.

In de omliggende gemeenten rondom Nieuwegein zijn wij ook zeer actief met de aanleg van graszoden. Onder ons werkgebied vallen o.a. IJsselstein, Houten en Vianen.

Al het groen in Nieuwegein

Nieuwegein is een gemeente gelegen in de provincie Utrecht. De gemeente telt ongeveer 61.000 inwoners. In de omgeving van Nieuwegein is voldoende natuur te vinden. Het bekendste gebied is genaamd het Natuurkwartier.

Het Natuurkwartier is een uniek stuk groen gebied dat tussen de stadse stenen gevestigd is. Het is een gebied waar men even kan ontvluchten van de stadse uitlaatgassen en kan genieten van een heerlijk geurende/kleurende natuur. In het gebied zijn fiets en wandelpaden aanwezig en is dus voor iedereen toegankelijk.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Nieuwegein niet

In Nieuwegein zijn wij als bedrijf ook zeer actief in de nieuwbouwwijken. Zo zijn wij o.a. in de wijk Mariakwartier actief met de aanleg van grasmatten en complete tuinen. In deze nieuwbouwwijk staat moderniteit en groen centraal. Deze trend kunnen wij als bedrijf voortzetten in uw tuin.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Mocht men niet de tijd hebben om het zeer fraaie Natuurkwartier te bezichtigen dan kan men altijd één van de stadspark bezoeken gelegen in het centrum van Nieuwegein. Het stadspark Oudegein is het bekendste park in Nieuwegein. Men kan in dit park heerlijk tot rust komen en er is een wandelroute van ongeveer 3 km aangelegd. Er is ook een parkeerplaats aan de rand van het park aanwezig waar de auto geparkeerd kan worden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nieuwegein

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Nieuwegein? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Nieuwegein vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nieuwegein graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Nieuwegein

Wilt u bij u in Nieuwegein de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Dolder

Daan Bleichrodt


4

"Het bedrijf werkt snel en is klantgericht"

Graszoden leggen Den Dolder
Referenties

Graszoden in Nieuwegein

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nieuwegein. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nieuwegein gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nieuwegein

  • Graszoden leggen nieuwegein
  • Graszoden leggen nieuwegein
  • Graszoden leggen nieuwegein
  • Graszoden leggen nieuwegein
  • Graszoden leggen nieuwegein
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen