Graszoden Nieuw-Vennep

Waar leggen wij onze premium graszoden in Nieuw-Vennep? 

Wij, Gras en Groen Graszoden, zijn druk bezig met het vervangen van oude gazons en het leggen van nieuwe graszoden. Nieuw-Vennep valt ook in ons werkgebied. Het dorp bestaat uit de volgende wijken: Oost, Welgelegen, West, Linquenda, Welgelegen-Noord, Centrum, Getsewoud-Zuid, Getsewoud-Noord, Industrieterrein Spoorzicht, Bedrijvenpark Nieuw-Vennep Zuid en industrieterrein Pionier.

Ondanks dat we regelmatig in Nieuw-Vennep te vinden zijn, reikt ons werkgebied verder.

Natuurparken rondom de stad Nieuw-Vennep:

Nieuw-Vennep valt onder de gemeente Haarlemmermeer. Er zijn plannen om tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep een groot parklandschap te ontwikkelen. Het park moet minimaal 1000 hectare groot zijn en de inwoners en toeristen de nodige rust, natuur, sport en ontspanning bieden. Ieder die iets heeft met natuur, zou hier iets van zijn gading moeten kunnen vinden.

Al het groen in Nieuw-Vennep:

Een leuk wandelgebied in Nieuw-Vennep is het hondenwandelgebied Venneperhout. Het omvat een oppervlakte van 80 hectare waar u naast het wandelen ook zou kunnen kiezen voor een fikse mountainbiketocht. Ook mag u 'slechts' genieten van de rust en de vele vogels die dit gebied u te bieden heeft.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nieuw-Vennep

Wilt u met graszoden in Nieuw-Vennep een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Nieuw-Vennep vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nieuw-Vennep uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Nieuw-Vennep € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Nieuw-Vennep dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties


""

Referenties

Graszoden in Nieuw-Vennep

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nieuw-Vennep. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nieuw-Vennep gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nieuw-Vennep

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen