Graszoden Nederweert

Waar leggen wij de graszoden in Nederweert?

Wij als bedrijf zijn gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. De plaats Nederweert valt ook onder ons werkgebied. Binnen Nederweert komen wij in de wijken; Boeket, Heijsterstraat, Booldersdijk, Strateris, Bosserstraat, Lage Kuilen, Schoor, Roeven, Kraan en Budschop. Ook komen wij in natuurlijk de graszoden leggen in het centrum van Nederweert.

Nederweert vindt u in de provincie Limburg. Onze graszoden komen we ook in de andere plaatsen van de gemeente Nederweert aanleggen.

Natuurparken rondom de stad Nederweert:

Natuur en landschappen zijn er voldoende te vinden in de  gemeente Nederweert. In Nederweert ligt ook het Nationaal Park De Groote Peel. Dit grotendeels op het grondgebied van Nederweert gelegen hoogveengebied bestaat uit een afwisselend landschap. U vindt er zowel heide, veenmoeras en vennen. Ook het weerterbos en het vennengebied Sarsven en De Banen zijn natuurgebieden in de gemeente Nederweert. In deze gebieden dienen bepaalde dieren en planten beschermd te worden. Ze vallen dan ook onder de zogenaamde Habitatrichtlijn. Habitat is een Latijns woord voor leefomgeving of leefgebied.

Al het groen in Nederweert:

In het noordwesten van de gemeente Nederweert ligt het weerterbos. Het in Noord-Brabant gelegen bosgebied Hugterheide sluit hierop aan. In dit natuurgebied komen veel rabatten voor. Rabatten zijn een stelsel van greppels. Deze greppels werden in het verleden aangelegd ten behoeve van de bosbouw. In het weerterbos zijn diverse edelherten uitgezet. Om deze mooie dieren goed te kunnen bekijken, staat er midden in het weerterbos een uitkijktoren.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Nederweert

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Nederweert? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Nederweert vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Nederweert graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Nederweert

Wilt u bij u in Nederweert de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Wijchen

Petra Groes


5

"Gras en Groen heeft onze nieuwbouw tuin precies gemaakt zoals we in gedachten hadden."

Graszoden leggen Wijchen
Referenties

Graszoden in Nederweert

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nederweert. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nederweert gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nederweert

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen