Graszoden Naaldwijk

Waar leggen wij de graszoden in Naaldwijk

Als bedrijf zijn wij in Naaldwijk zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen. Wij zijn actief met de aanleg van grasmatten in de wijken Galgenbok, Opstal, Woerdblok, Pijletuinen, Kruisbroek, Geestcomplex, Hoogeland, Floriëndaal en natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het centrum van Naaldwijk.

In de omringende gemeentes rondom Naaldwijk zijn wij als bedrijf ook actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Zo reikt ons werkgebied o.a. tot de Hoek van Holland, Honselersdijk, Maasdijk, ´s-Gravenzande, Monster, Wateringen en De Lier.

Al het groen in Naaldwijk

De gemeente Naaldwijk is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 19.000 inwoners. De gemeente is de hoofdplaats van de gemeente Westland. De omgeving kent geen grote natuurgebieden maar blijft beperkt tot kleine natuurgebiedjes met enkele waterpoelen en riviertjes.

Een aantal kilometer verwijderd van Naaldwijk ligt en ietwat groter natuurgebied genaamd de Wollebrand. Dit natuurgebeid kent uitgestrekte graslanden, bosgebied en waterplassen. Het is een zeer mooi natuurgebied waar men heerlijk kan rondwandelen. Ook betreft de fauna in dit gebied zit het goed. Zo komen er veel fazanten, konijnen, hazen en vele vogels in dit gebied voor. Dus voor de dierenspotters zit je in dit natuurgebied ook goed.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Naaldwijk niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer gedreven in de aanleg van tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Naaldwijk. Als bedrijf zorgen wij ervoor dat uw tuin wordt aangepast op de sfeer van de wijk. Nieuwbouwwijken worden vaak erg modern en groen aangelegd en men wil dit doortrekken naar hun tuin. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om de wensen van u in vervulling te laten gaan. De nieuwbouwwijken waar wij o.a. de grasmatten en tuinen aanleggen zijn De Hoogheyd, De Populier en Parc Hooglande.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de uitlaatgassen van de drukke stad kan men natuurlijk het natuurgebied Wollebrand bezoeken. Echter hebben veel mensen te weinig tijd hiervoor. Voor deze mensen bieden de stadsparken in Naaldwijk dan een uitkomst. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende bankjes/grasvelden waar men even heerlijk op kan gaan zitten en ontspannen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Naaldwijk

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Naaldwijk? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Naaldwijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Naaldwijk graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Naaldwijk

Wilt u bij u in Naaldwijk de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Arnhem

Fam. Verheul


5

"Ons gazon ligt er nu 3 weken en ziet er prachtig uit, super kwaliteit graszoden!"

Graszoden leggen Arnhem
Referenties

Graszoden in Naaldwijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Naaldwijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Naaldwijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Naaldwijk

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen