Graszoden Montfoort

Waar leggen wij de graszoden in Montfoort?

Wij zijn zeer actief bezig met de aanleg van nieuwe graszoden. Zo komen wij ook wel eens in Montfoort terecht. Wij werken dan in Achthoven-West, Achthoven-Oost, Blokland, Cattenbroek, Knollemanshoek, Linschoten, Mastwijk, Willeskop en Hofland. Ook leggen wij onze graszoden in het centrum van Montfoort.

Montfoort ligt in de provincie Utrecht. Deze fraaie gemeente - die een oppervlakte kent van ongeveer 38 vierkante kilometer - telt zo'n kleine 14 duizend inwoners. Gras en Groen Graszoden verricht haar werkzaamheden niet alleen in Montfoort.

Natuurparken rondom de stad Montfoort:

Landgoed Haarzuilens - wie kent het niet? Dit oer-Hollands landschap biedt de toeristen en de inwoners van Montfoort veel vertier. De bloemrijke weides met knotwilgen en slootjes zijn een genot voor de natuurliefhebber die een dagje uit zijn. In de akkers in de buurt zijn behoorlijk wat archeologische vondsten gedaan. Wandelen kunt u het best over het Historisch Pad. Daar proeft u als het ware de geschiedenis van het landgoed. 

Al het groen in Montfoort:

Montfoort kan worden gezien als een wezenlijk onderdeel van Het Groene Hart. Alleen al vanwege de cultuurhistorische waarde is Montfoort een bezoekje meer dan waard. Zeker als natuurliefhebber bent u hier op uw plaats. De omgeving is vol van moerassen, open water en bloemrijke graslanden. De flora en fauna die hier overweldigend is, heeft zich aan deze omstandigheden aangepast.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Montfoort

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Montfoort? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Montfoort vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Montfoort graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Montfoort

Wilt u bij u in Montfoort de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Utrecht

Marco Roelofs


5

"De persoonlijke behandeling en de nazorg stellen wij zeer op prijs."

Graszoden leggen Utrecht
Referenties

Graszoden in Montfoort

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Montfoort. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Montfoort gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Montfoort

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen