Graszoden Monster

Waar leggen wij onze premium graszoden in Monster?

Aan de Noordzee treffen we het kleine plaatsje Monster. Het dorp telt ongeveer 14 duizend inwoners en heeft de beschikking over vijf kilometer strand. Tot 2004 was Monster zelfstandig. Nu maakt het samen met de omliggende dorpen Poeldijk en Ter Heijde aan Zee deel uit van de grote gemeente Westland.

Westland is ondertussen qua inwoneraantal een zeer acceptabele gemeente geworden. In de loop der jaren hebben ook de gemeenten De Lier,’s Gravenzande, Heenweg, Wateringen, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk en Naaldwijk bij Westland gevoegd.

Natuurparken rondom de stad Monster:

Het populaire natuurmonument Solleveld is gelegen tussen Kijkduin en Monster. Solleveld is uniek te noemen omdat het in tegenstelling tot andere duingebieden in hoge mate ontkalkt is. Naast de duinen is het gebied rijk aan flora en fauna. In de bossen als mede in de duinen treft u een rijke verscheidenheid aan vogels aan.

Al het groen in Monster:

Wie kent het niet? Natuurgebied de Zeven Gaten is 4,5 hectare groot en bestaat uit brede sloten en brede kavels die vroeger dienden als houtakkers. Wilgen en elzen zijn er volop in het bos. Monster voelt zich rijk met dit mooie natuurgebied waar veel bloemen groeien en waar wandel- en fietsroutes voor toeristen uitgebreid voor handen zijn.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Monster

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Monster? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Monster vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Monster graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Monster

Wilt u bij u in Monster de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Lienden

Jorg Mutter


5

" Het resultaat mag er zijn, het ziet er pico bello uit."

Graszoden leggen Lienden
Referenties

Graszoden in Monster

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Monster. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Monster gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Monster

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen