Graszoden Monster

Waar leggen wij onze premium graszoden in Monster?

Aan de Noordzee treffen we het kleine plaatsje Monster. Het dorp telt ongeveer 14 duizend inwoners en heeft de beschikking over vijf kilometer strand. Tot 2004 was Monster zelfstandig. Nu maakt het samen met de omliggende dorpen Poeldijk en Ter Heijde aan Zee deel uit van de grote gemeente Westland.

Westland is ondertussen qua inwoneraantal een zeer acceptabele gemeente geworden. In de loop der jaren hebben ook de gemeenten De Lier,’s Gravenzande, Heenweg, Wateringen, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk en Naaldwijk bij Westland gevoegd.

Natuurparken rondom de stad Monster:

Het populaire natuurmonument Solleveld is gelegen tussen Kijkduin en Monster. Solleveld is uniek te noemen omdat het in tegenstelling tot andere duingebieden in hoge mate ontkalkt is. Naast de duinen is het gebied rijk aan flora en fauna. In de bossen als mede in de duinen treft u een rijke verscheidenheid aan vogels aan.

Al het groen in Monster:

Wie kent het niet? Natuurgebied de Zeven Gaten is 4,5 hectare groot en bestaat uit brede sloten en brede kavels die vroeger dienden als houtakkers. Wilgen en elzen zijn er volop in het bos. Monster voelt zich rijk met dit mooie natuurgebied waar veel bloemen groeien en waar wandel- en fietsroutes voor toeristen uitgebreid voor handen zijn.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Monster

Wilt u met graszoden in Monster een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Monster vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Monster uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Monster € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Monster dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Duiven

Theo Laurentzen


5

"super, zeer tevreden ,nette werkers, snel en vakkundig ,aan te bevelen "

Graszoden leggen Duiven
Referenties

Graszoden in Monster

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Monster. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Monster gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Monster

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen