Graszoden Mijdrecht

Waar leggen wij de graszoden in Mijdrecht?

Mijdrecht is de grootste plaats van de gemeente De Ronde Venen. Het ligt in de provincie Utrecht en heeft ongeveer 16.500 inwoners. Bij de gemeente De Ronde Venen behoren Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Mijdrecht wordt onderverdeeld in Mijdrecht-Centrum, De Hoef, Twistvlied, Molenland, Hofland, Kromme Mijdrecht en Mijdrecht-Noord. In al deze dorpen en wijken leggen wij onze graszoden.

Niet alleen in Mijdrecht is Gras en Groen Graszoden actief.

Natuurparken rondom de stad Mijdrecht:

Natuurgebied Uithoorn is een prachtig oud en mooi veengebied dat zich ten westen van Mijdrecht bevindt. Dit natuurgebied herbergt het Zijdelmeerbos, waar u kunt genieten van de hooilandjes, wilgen en elzen. Voor de toerist is het bijbehorende polderlandschap niet echt fascinerend. Maar het biedt met name de vogels - en dus ook de vogelliefhebbers - wel ongekende mogelijkheden.

Al het groen in Mijdrecht:

Binnen de gemeentegrenzen treft u De Waverhoek aan. Deze plek, waar u heerlijk kunt wandelen en in staat bent vogels te spotten, bevindt zich in de polder Groot-Mijdrecht. De Waverhoek is destijds speciaal ingericht als zijnde de nieuwe, natte natuur. Men heeft dit onder meer bewerkstelligd door het waterpeil te verhogen, waardoor het gebied vele moerasvogels aantrekt. Bomen treft u hier niet, daarvoor is het te vochtig.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Mijdrecht

Wilt u met graszoden in Mijdrecht een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Mijdrecht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Mijdrecht uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Mijdrecht € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Mijdrecht dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Heemstede

Nederveen


5

"Met name de nazorg is fenomenaal!"

Graszoden leggen Heemstede
Referenties

Graszoden in Mijdrecht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Mijdrecht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Mijdrecht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Mijdrecht

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen