Graszoden Mijdrecht

Waar leggen wij de graszoden in Mijdrecht?

Mijdrecht is de grootste plaats van de gemeente De Ronde Venen. Het ligt in de provincie Utrecht en heeft ongeveer 16.500 inwoners. Bij de gemeente De Ronde Venen behoren Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Mijdrecht wordt onderverdeeld in Mijdrecht-Centrum, De Hoef, Twistvlied, Molenland, Hofland, Kromme Mijdrecht en Mijdrecht-Noord. In al deze dorpen en wijken leggen wij onze graszoden.

Niet alleen in Mijdrecht is Gras en Groen Graszoden actief.

Natuurparken rondom de stad Mijdrecht:

Natuurgebied Uithoorn is een prachtig oud en mooi veengebied dat zich ten westen van Mijdrecht bevindt. Dit natuurgebied herbergt het Zijdelmeerbos, waar u kunt genieten van de hooilandjes, wilgen en elzen. Voor de toerist is het bijbehorende polderlandschap niet echt fascinerend. Maar het biedt met name de vogels - en dus ook de vogelliefhebbers - wel ongekende mogelijkheden.

Al het groen in Mijdrecht:

Binnen de gemeentegrenzen treft u De Waverhoek aan. Deze plek, waar u heerlijk kunt wandelen en in staat bent vogels te spotten, bevindt zich in de polder Groot-Mijdrecht. De Waverhoek is destijds speciaal ingericht als zijnde de nieuwe, natte natuur. Men heeft dit onder meer bewerkstelligd door het waterpeil te verhogen, waardoor het gebied vele moerasvogels aantrekt. Bomen treft u hier niet, daarvoor is het te vochtig.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Mijdrecht

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Mijdrecht? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Mijdrecht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Mijdrecht graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Mijdrecht

Wilt u bij u in Mijdrecht de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Beekbergen

Wim Domburg


5

"Het bestelde gras werd perfect op tijd geleverd en vlot gelegd door 5 man."

Graszoden leggen Beekbergen
Referenties

Graszoden in Mijdrecht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Mijdrecht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Mijdrecht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Mijdrecht

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen