Graszoden Middelharnis

Waar wij vaak graszoden leggen in Middelharnis

In Middelharnis genieten wij, ondanks de afstand een goede klantenkring voor onze graszoden. Ook in de dorpen Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Dirksland, Oude-Tonge en Ooltgensplaat vervangen wij met grote regelmaat oude gazons door onze nieuwe graszoden.

Middelharnis is een plaats met ongeveer 6.800 inwoners. Middelharnis behoort tot de gemeente Goeree-Overflakkee in de provincie Zuid-Holland. Tot 2012 was Middelharnis een zelfstandige gemeente en vormt nu samen met Sommelsdijk een woonkern die een centrumfunctie heeft op het eiland. Tot de plaatsen van de gemeente Goeree-Overvlakkee behoren de stad Goedereede, de dorpen Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Havenhoofd, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan 't Haringvliet, Stellendam en Zuidzijde en de buurtschappen, Battenoord, Kranendijk, Langstraat en Oostdijk.

Het inwoneraantal van de Gemeente Goeree-Overflakkee is ongeveer 48.000.

Middelharnis ligt aan de Haringvliet, een voormalige zeearm van de Noordzee. De Haringvliet werd door de Haringvlietdam, in het kader van de Deltawerken, van de zee afgesloten.

Wetenswaardigheden over Middelharnis

Een deel van Middelharnis heeft de status beschermd dorpsgezicht. De oppervlakte van dit beschermd gezicht beslaat zo’n, 58 hectare.

Het centrum van Middelharnis is een oud centrum met pittoreske straatjes en bevat een monumentale kerk en een raadhuis in Hollands classicistische stijl, gebouwd in 1939. Op het raadhuis zijn drie beelden te zien die voorzichtigheid, liefde en gerechtigheid symboliseren.

Bij Middelharnis is het Rien Poortvliet museum gevestigd in een karakteristieke boerenwoning uit de 19e eeuw, gelegen op het eiland Tiengemeten. In het museum zijn originele werken van Rien Poortvliet te zien als beeldend kunstenaar, er is een film waarin hij vertelt en te zien is tijdens zijn werk.

Groene wetenswaardigheden over  Middelharnis

Toerisme is vooral gericht op de omgeving van Ouddorp. Veel Duitsers komen naar de zee en de stranden op Goeree-overflakkee, terwijl de dijken weer meer  geliefd zijn bij de fietsers en bij de wandelaars.  De Grevelingen ligt ten zuiden van Goeree-Overfklakkee en was vroeger een zeearm van de Noordzee. Nu is het een meer en erg geliefd bij sportduikers, surfers en waterskiërs .

Tiengemeten is een eiland en ligt in de Haringvliet, ten zuidoosten van Middelharnis. Tiengemeten is uitgegroeid tot een eiland, ontstaan als zandplaat. Tiengemeten was een landbouwgebied en grotendeels verpacht aan boeren, maar wordt sinds 2006 omgevormd naar meer natuurgebied. De naam Tiengemeten duidt op een oude landmaat, gemet en meet 0,4 hectare. Het eiland is 2 kilometer breed en 7 kilometer lang waardoor de maat en de naam niet meer met elkaar in overeenstemming zijn.

Het eiland wordt beheerd door Natuurmonumenten als nat natuurgebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Middelharnis

Wilt u met graszoden in Middelharnis een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Middelharnis vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Middelharnis uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Middelharnis € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Middelharnis dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Zeist

Amesz


5

"Prijs kwaliteit is super"

Graszoden leggen Zeist
Referenties

Graszoden in Middelharnis

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Middelharnis. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Middelharnis gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Middelharnis

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen