Graszoden Middelharnis

Waar wij vaak graszoden leggen in Middelharnis

In Middelharnis genieten wij, ondanks de afstand een goede klantenkring voor onze graszoden. Ook in de dorpen Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Dirksland, Oude-Tonge en Ooltgensplaat vervangen wij met grote regelmaat oude gazons door onze nieuwe graszoden.

Middelharnis is een plaats met ongeveer 6.800 inwoners. Middelharnis behoort tot de gemeente Goeree-Overflakkee in de provincie Zuid-Holland. Tot 2012 was Middelharnis een zelfstandige gemeente en vormt nu samen met Sommelsdijk een woonkern die een centrumfunctie heeft op het eiland. Tot de plaatsen van de gemeente Goeree-Overvlakkee behoren de stad Goedereede, de dorpen Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Havenhoofd, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan 't Haringvliet, Stellendam en Zuidzijde en de buurtschappen, Battenoord, Kranendijk, Langstraat en Oostdijk.

Het inwoneraantal van de Gemeente Goeree-Overflakkee is ongeveer 48.000.

Middelharnis ligt aan de Haringvliet, een voormalige zeearm van de Noordzee. De Haringvliet werd door de Haringvlietdam, in het kader van de Deltawerken, van de zee afgesloten.

Wetenswaardigheden over Middelharnis

Een deel van Middelharnis heeft de status beschermd dorpsgezicht. De oppervlakte van dit beschermd gezicht beslaat zo’n, 58 hectare.

Het centrum van Middelharnis is een oud centrum met pittoreske straatjes en bevat een monumentale kerk en een raadhuis in Hollands classicistische stijl, gebouwd in 1939. Op het raadhuis zijn drie beelden te zien die voorzichtigheid, liefde en gerechtigheid symboliseren.

Bij Middelharnis is het Rien Poortvliet museum gevestigd in een karakteristieke boerenwoning uit de 19e eeuw, gelegen op het eiland Tiengemeten. In het museum zijn originele werken van Rien Poortvliet te zien als beeldend kunstenaar, er is een film waarin hij vertelt en te zien is tijdens zijn werk.

Groene wetenswaardigheden over  Middelharnis

Toerisme is vooral gericht op de omgeving van Ouddorp. Veel Duitsers komen naar de zee en de stranden op Goeree-overflakkee, terwijl de dijken weer meer  geliefd zijn bij de fietsers en bij de wandelaars.  De Grevelingen ligt ten zuiden van Goeree-Overfklakkee en was vroeger een zeearm van de Noordzee. Nu is het een meer en erg geliefd bij sportduikers, surfers en waterskiërs .

Tiengemeten is een eiland en ligt in de Haringvliet, ten zuidoosten van Middelharnis. Tiengemeten is uitgegroeid tot een eiland, ontstaan als zandplaat. Tiengemeten was een landbouwgebied en grotendeels verpacht aan boeren, maar wordt sinds 2006 omgevormd naar meer natuurgebied. De naam Tiengemeten duidt op een oude landmaat, gemet en meet 0,4 hectare. Het eiland is 2 kilometer breed en 7 kilometer lang waardoor de maat en de naam niet meer met elkaar in overeenstemming zijn.

Het eiland wordt beheerd door Natuurmonumenten als nat natuurgebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Middelharnis

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Middelharnis? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Middelharnis vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Middelharnis graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Middelharnis

Wilt u bij u in Middelharnis de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Dolder

Daan Bleichrodt


4

"Het bedrijf werkt snel en is klantgericht"

Graszoden leggen Den Dolder
Referenties

Graszoden in Middelharnis

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Middelharnis. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Middelharnis gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Middelharnis

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen