Graszoden Middelburg

Waar wij vaak graszoden leggen in Middelburg

In Middelburg voorzien wij met grote regelmaat gazons van nieuwe graszoden. Ook in de wijken en aangrenzende dorpen zijn wij regelmatig bezig met het leggen van onze graszoden.

Middelburg is een stad met ongeveer 47.700 inwoners en ligt in Zeeland op het eiland Walcheren. Het is de hoofdstad van de provincie.

Middelburg bestaat uit elf wijken te weten: Arnemuiden, Dauwendaele, Klarenbeek, Nieuw- en Sint Joosland, Nieuw Middelburg, Zuid , Ramsburg, Griffioen, Mortiere, ’t Zand en Sint Laurens. Dichtstbijzijnde steden rond Middelburg zijn: Oost-Souburg, Vlissingen, Koude Kerke, Zoutelande, Domburg, Oostkapelle, Veere en Terneuzen.

Middelburg ligt aan de N57, de A58 en de spoorlijn Vlissingen-Roosendaal. Het Kanaal door Walcheren loopt door de stad.

Wetenswaardigheden over Middelburg

Het rijke verleden van Middelburg is nog steeds zichtbaar. Het is ontstaan in de 9e eeuw. Er werd een verdedigingswerk, ringburgwal,  gebouwd om het eiland tegen indringers te beschermen. De burcht van Middelburg was de middelste burcht van Walcheren en daarom werd de stad Middelburg genoemd. Vanwege de gunstige ligging aan het water ontpopte het zich tot een handelscentrum nadat de dreiging van indringers voorbij was.

Middelburg was tijdens de VOC, na Amsterdam de belangrijkste stad van Nederland. Hier werden schepen gebouwd om handel te drijven met Azië. Er zijn in Middelburg nog steeds gebouwen te zien die aan deze tijd herinneren.

De stad is na een bombardement in 1940 waarbij veel historische panden verloren zijn gegaan weer in traditionele stijl herbouwd. Middelburg is een stad met historische monumenten en moderne architectuur. Ooit was Middelburg de stad met, op Amsterdam na, de meeste historische panden.  Middelburg heeft nu meer dan 1150 rijksmonumenten en is daarmee de zevende stad van Nederland.

Het symbool van Middelburg is de Abdij van Middelburg. De Abdij heeft een 91 meter hoge toren en wordt de Lange Jan genoemd. De Abdij ligt midden in  de stad en bestaat uit een rond gebouw met vier grote en een kleine toren, diverse poorten en in het midden een plein., voorzien van grote bomen. De abdij is verschillende keren gerestaureerd. De laatste keer na het bombardement van 1940.

Het laatgotische stadhuis, gebouwd in 1458, is nu in gebruik als universiteitsgebouw. In de gevel van het gebouw staan beelden van gravinnen en graven die over Zeeland regeerden.

Groene wetenswaardigheden over  Middelburg

De natuurgebieden waar Zeeland om bekend is zijn de zee, de duinen, de schorren en de dijken. In de provincie Zeeland vind je behalve de bekende natuurgebieden ook veel kreken, moerasgebieden, bossen en weidevogelgebieden.  Er ligt in de provincie Zeeland in totaal zo’n 30.000 hectare binnendijkse natuur als leefgebied voor planten en dieren en ook voor mensen die van de natuur kunnen genieten tijdens het fietsen of wandelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Middelburg

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Middelburg? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Middelburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Middelburg graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Middelburg

Wilt u bij u in Middelburg de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Voorhout

Margriet Noordoven


5

"Super bedrijf, snelle levering en snel, vakkundig en schoon afgeleverde werkzaamheden."

Graszoden leggen Voorhout
Referenties

Graszoden in Middelburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Middelburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Middelburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Middelburg

 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen