Graszoden Meerssen

Waar leggen wij de graszoden in Meerssen

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de gemeente Meerssen. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Meerssen Centrum met de daarbij horende buurten Raar, Rothem, Verspreide Huizen en Weert, Ulestraten zowel in het centrum als de omliggende buurten en Bunde-Geulle met de daarbij horende buurten Brommelen-Westbroek, Bunde, Geulle, Hulsen-Oostbroek, Hussenberg met Snijdersberg, Kasen en Moorveld.

Als bedrijf zijn wij ook actief met de aanleg van zoden en tuinen in de gemeenten en dorpskernen rondom Meerssen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Amby, Limmel, Borgharen, Schimmert, Valkenburg en Berg.

Al het groen in Meerssen

Meerssen is een gemeente gelegen in de provincie Limburg en telt ongeveer 6.000 inwoners. De gemeente kent aardig wat groen in zijn omgeving. Enkele bekende natuurgebieden zijn Het Proosdijpark, De Dellen, Bunderbos, Meerssenerbroek en Bossen te Waterval.

Het Proosdijpark is een stadspark gelegen in het centrum van Meerssen. Het park kent zeer veel oude bomen en in het midden ligt een meer. Men kan hier heerlijk rondwandelen.

De Dellen is een gebied gelegen in het zuid-oosten van Rothem. Het is een gebied met een zeer diverse flora en fauna.

Het Bunderbos is een 140 hectare groot gebied dat verschillende flora en fauna met zich meedraagt. Het is een zeer divers gebied waar zowel bosrijke delen als delen grasland aanwezig zijn.

Het Meerssenerbroek is een natuurgebied gelegen in het Beneden-Geuldal. Het gebied wordt bewoond door o.a. Schotse Hooglanders en Konikpaarden. Het is een zeer mooi gebied om een wandeling te maken.

De Bossen te Waterval is een bosrijk gebeid dat zeer zeldzame fauna kent. Het gebied kent vele wandelpaden en picknickplaatsen en is dus zeker de moeite waard om te bezoeken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Meerssen niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Meerssen. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de wijk Nieuw Proosdij. Deze wijk is ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Meerssen te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Meerssen een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Meerssen

Wilt u met graszoden in Meerssen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Meerssen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Meerssen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Meerssen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Meerssen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nijmegen

van Beers


5

"De graszoden liggen als een biljart laken, hier kan menig voetbalclub jaloers op zijn!"

Graszoden leggen Nijmegen
Referenties

Graszoden in Meerssen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Meerssen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Meerssen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Meerssen

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen