Graszoden Made

Waar leggen wij de graszoden in Made?

Gras en Groen Graszoden is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd met het aanleggen van graszoden. Daardoor komen wij ook geregeld in Made terecht. Wij komen in Made in het centrum, maar ook in het buitengebied van Made en in het Tuinbouwgebied.

Made is een dorp met ongeveer 11.340 inwoners in de gemeente Drimmelen. De gemeente ontstond in 1997 en bestaat behalve uit het dorp Drimmelen ook uit Blauwe Sluis, Heikant, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oud-Drimmelen, Terheijden en Wagenberg.

Ook de aangrenzende gemeente voorzien we van nieuwe graszoden.

Natuurparken rondom de stad:

Made ligt op de zogeheten Naad van Brabant.  Dit is een 175 kilometer lange strook, die van het westen naar het oosten, door Noord-Brabant loopt. De strook begint bij Ossendrecht, eindigt in Maashees en is 1 tot 4 kilometer breed. De Naad van Brabant vormt de scheidingslijn tussen de kleigrond in het noorden en de zandgrond in het zuiden. Dit gebied biedt een afwisselend landschap.

Al het groen in Made:

In het zuiden van Made loopt een autoweg, de maasroute. Verder wordt Made omringd door landbouwgebied. Het natuurgebied Linie van Den Hout ligt aan de overkant van de maasroute. Samen met de Linie van de Munnikenhof en de Spinoloschans, vormt de Linie van Den Hout een natuurgebied van 42 hectare groot. Het oude bos bevat voornamelijk eiken. U kunt in dit gebied mooie wandelingen maken. Aangezien dit natuurgebied deel uit maakte van de Zuiderfrontier, kunt u er misschien nog wel een stukje historie uit de Spaanse Successieoorlog vinden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Made

Wilt u met graszoden in Made een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Made vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Made uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Made € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Made dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Meteren

Engels


5

"goede adviezen voor verzorging."

Graszoden leggen Meteren
Referenties

Graszoden in Made

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Made. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Made gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Made

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen