Graszoden Maastricht

Waar leggen wij de graszoden in Maastricht

Wij zijn in Maastricht zeer actief als bedrijf in het leggen van graszoden. Zo zijn wij in alle 5 de stadsdelen actief in het leggen van de grasmatten.

In het stadsdeel Zuid-West zijn wij actief in de wijken Villapark, Jekerdal, Biesland, Campagne, Wolder en Sint Pieter.

In het stadsdeel Noord-West zijn wij actief in de wijken Brusselsepoort, Mariaberg, Belfort, pottenberg, Malpertuis, Caberg, Oud-Caberg, Malberg, Dousberg-Hanzendans, Daalhof en de wijk Boschpoort.

In het Stadsdeel Noord-Oost zijn wij actief in de wijken Beatrixhaven, Borgharen, Itteren, Meerssenhoven, Wyckerpoort, Wittevrouwenveld, Nazareth en de wijk Limmel.

In het stadsdeel Zuid-Oost zijn wij actief in de wijken Randwyck, Heugem, Heugemerveld, Scharn, Heer, De Heeg en de wijk Vroendaal. 

Tot slot zijn wij ook actief in het centrum van Maastricht. Hierbij moet men denken aan het centrum en de wijken Jekerkwartier en Kommelkwartier.

Al het groen in Maastricht

Maastricht is gelegen in het zuiden van Nederland in de provincie Limburg. De stad telt ongeveer 122.000 inwoners. Het is een stad dat redelijk wat natuur om zich heen heeft. Daarnaast is het ook een waterrijk gebied dat mede te danken is aan de maas die langs Maastricht stroomt. Rondom Maastricht liggen een aantal mooie natuurgebieden waaronder het Frontenpark en het Landgoederenzone.

Het Frontenpark is een zeer mooi park wat redelijk wat historie met zich meebrengt. Zo staat in dit park een oude vesting en zijn hier oude stadsmuren te bezichtigen. Daarnaast is het een groenrijke omgeving waar men lekker kan rondwandelen.

De Landgoederenzone is een gebied in Maastricht waar zich een groot aantal landgoederen bevind. Het gebied bevat ook veel natuur en er zijn dan ook projecten bezig om dit extra te stimuleren.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Maastricht niet

In de nieuwbouwwijken van Maastricht zijn wij als bedrijf actief in het leggen van grasmatten. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Amby en Malberg. Deze wijken zijn aangelegd met het oogpunt op groen en moderniteit.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de natuurgebieden en historische monumenten die de stad Maastricht kent zijn er in het centrum ook verschillende natuurparkjes aanwezig waar men een heerlijke wandeling kan maken of even tot rust kan komen. Er staan verschillende bankjes in deze parken waar men even kan gaan zitten en kan genieten van de groene natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Maastricht

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Maastricht? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Maastricht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Maastricht graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Maastricht

Wilt u bij u in Maastricht de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Haag

Marco Verhallen


5

"Hoe het bedrijf voor de dag komt geeft je meteen een goed gevoel."

Graszoden leggen Den Haag
Referenties

Graszoden in Maastricht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Maastricht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Maastricht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Maastricht

 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
 • Graszoden Maastricht
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen