Graszoden Maassluis

Waar leggen wij graszoden in Maassluis?

Graszoden leggen wij ook in Maassluis. Maassluis is een gemeente die 32 duizend inwoners telt en gelegen is in de provincie Zuid-Holland. Maassluis is zelfstandig en heeft geen andere dorpen, gehuchten of steden binnen haar gemeentegrenzen.

Als u in Maassluis woont, zou u Gras en Groen Graszoden kunnen tegenkomen in de volgende wijken: Burgemeesterswijk, centrum Maassluis, Dijkpolder, Sluispolder, Kapelpolder en Steendijkpolder. Ook in andere omliggende steden zou u ons kunnen treffen.

Natuurparken rondom de stad Maassluis:

De Broekpolder speelt een grote rol in deze regio. Dit voormalige waterschap zorgde vroeger voor de drooglegging, de vervening en het waterhuishouden in deze polder. Nu kennen we het als een omvangrijk recreatiegebied dat een manege, een golfbaan, scouting en sportverenigingen herbergt. De planning is dat het gebied in de nabije toekomst wordt heringericht. Het doel is de recreatiemogelijkheden nog verder te verbeteren.

Al het groen in Maassluis:

In het westen van Maassluis ligt een groot natuurpark dat zich kenmerkt door de vele fiets- en wandelpaden. Om de haverklap ziet u hier eekhoorntjes en konijnen voorbij schieten. Omdat het betreffende park is gelegen aan de Oranjeplassen, komt u hier ongetwijfeld vele bijzondere planten tegen, bijvoorbeeld de zonnedauw.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Maassluis

Wilt u met graszoden in Maassluis een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Maassluis vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Maassluis uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Maassluis € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Maassluis dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Beuningen

Jacques van den Oetelaar


5

"Alles zag er in een korte tijd weer keurig uit, bedankt voor jullie werkzaamheden."

Graszoden leggen Beuningen
Referenties

Graszoden in Maassluis

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Maassluis. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Maassluis gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Maassluis

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen