Graszoden Maasbracht

Waar leggen wij de graszoden in Maasbracht?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van graszoden in Maasbracht. Maasbracht is sinds 2007 samengevoegd met de gemeenten Heel en Thorn en vormen nu de nieuwe gemeente Maasgouw. Maasbracht telt ongeveer 13.613 inwoners. Brachterbeek, Linne, Ohé en Laak en stevesweert met Bilt, Brand en Eiland behoorden eerst tot de voormalige gemeente Maasbracht.

Ook de omliggende dorpen kunnen wij voorzien van nieuwe grasmatten.

Natuurparken rondom de stad Maasbracht:

In de gemeente Maasgouw bevindt zich natuurgebied de Maasplassen. Dit gebied bestaat uit vele grote en kleine plassen. Door afgravingen van grind is de Maasplassen ontstaan. Het is het grootste watersportgebied van Nederland. Het heeft een oppervlakte van ruim 3000 hectare. Bent u op zoek naar sensatie, of juist naar rust op het water? Er is van alles te beleven op het water en daarom geschikt voor jong en oud. Ook als u de omliggende natuurgebieden per fiets of te voet wilt verkennen, bent u hier op de juiste plek.

Al het groen in Maasbracht:

In Maasbracht ligt, omringd door naald- en loofbomen, het natuurgebied De Tuspeel. Het is goed ontwikkeld hoogveen van 28 hectare. De hoge waterstand blijft intact door een schotelvormige leemlaag. Deze leemlaag ligt vlak onder de oppervlakte. In de loop der jaren is er in deze laagte veenvorming ontstaan. De poelen met waterdrieblad en drijvend fonteinkruid kunt u in het veen vinden. Twee soorten salamanders en de groene kikker planten zich hier voort. Daarnaast leven er diverse soorten vlinders en zijn er meer dan tien verschillende libellen gespot.

De Amerikaanse eik en de grove den zijn de bomen die u aantreft in de hoge stuifzanden rond de hoogveenkern. De groene en de bonte specht vinden hier hun broedplaats.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Maasbracht

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Maasbracht? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Maasbracht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Maasbracht graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Maasbracht

Wilt u bij u in Maasbracht de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Arnhem

John van Meel


5

"Onze kinderen spelen het liefste in de tuin met vrienden."

Graszoden leggen Arnhem
Referenties

Graszoden in Maasbracht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Maasbracht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Maasbracht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Maasbracht

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen