Graszoden Maarssen

Waar wij vaak graszoden leggen in Maarssen

In Maarssen hebben wij een grote klantenkring opgebouwd voor het leggen van onze graszoden. Ook in de nabijgelegen dorpen zoals: Utrecht, Woerden, Hilversum en Bilthoven hebben wij onze klanten voor het vervangen van oude graszoden door een nieuw gazon.

Maarssen behoort tot de gemeente Stichtse Vecht en heeft ongeveer 12.700 inwoners. Tot de gemeente Stichtse Vecht behoren de dorpen Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Maarssenbroek, Nieuwersluis, Nieuwer Ter Aa, Nigtevecht, Oud-Zuilen, Tienhoven en Vreeland en de buurtschappen: Gieltjesdorp, Kerklaan, Kortrijk, Laagnieuwkoop, Maarsseveen, Mijnden, Molenpolder, Nieuwerhoek, Noordeinde, Oud-Aa, Oud-Maarsseveen, Oukoop, Portengen, Portengense Brug, Scheendijk, Spengen en Zuideinde.

Maarssen wordt ook vaak Maarssen-dorp genoemd. Het ligt in de provincie Utrecht, ten noorden van de stad Utrecht. Maarssen ligt aan de rivier de Vecht en aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Wetenswaardigheden over Maarssen

Maarssen heeft een aantal rijksmonumenten en een deel van het dorp is een beschermd dorpsgezicht. Maarssen ligt aan de Vecht en er vond langs de rivier in de vroege middeleeuwen bewoning plaats. Na de middeleeuwen bouwden vooral rijke stadslui uit Amsterdam hun buitenplaatsen, zoals  bijvoorbeeld Goudestein en Doornburgh.  Joden mochten tot 1789 niet in Utrecht wonen en kwamen daarom naar Maarssen. Het gebied bestond vroeger uit water, moerassige gronden en venen. De veengronden werd ontgint en er kwam akkerbouw en veeteelt voor in de plaats. De eerste industrie dat ontstond waren de steenfabrieken.

Maarssen heeft een aantal interessante kerken zoals bijvoorbeeld de protestantse Kruiskerk, met een kerktoren uit de 12e eeuw, de kerk zelf stamt uit de 16e eeuw en Rooms-Katholieke kerk De Heilige Hart Kerk uit 1885.

Maarssen heeft een aantal musea waaronder Het Vechtstreekmuseum en het Nederlands Drogisterij Museum.

Groene wetenswaardigheden over  Maarssen

Maarssen ligt  aan de Vecht, een rivier die door de provincie Utrecht en Noord-Holland loopt. De rivier heeft zij startpunt in Weerdsluis, in Utrecht, en mondt 40 kilometer verder uit in het IJmeer. De Vecht leent zich goed voor recreatie, omdat het een brede bedding heeft en een lage stroomsnelheid. Langs de Vecht staan veel kastelen en buitenplaatsen die vanaf het water prachtig kunnen worden gezien.

Op steenworp afstand liggen de Loosdrechtse plassen. Een prachtig natuurgebied voor zowel de watersport als voor het vinden van rust en stilte. Loosdrechtse plassen bestaat uit verschillende plassen zoals Wijde Blik, Vuntus, Loenderveense Plassen en Breukelveense Plas. Al deze plassen bieden volop mogelijkheden tot recreëren zoals fietsen, wandelen, kanoën, zeilen, waterskien en vissen. Er groeien zeldzame planten, waterplanten en het is een eldorado voor de vogelspotters, vooral in de Vuntus en Breukelveense Plas, waar het in tegenstelling tot De Loosdrechtseplassen zomers enorm druk kan zijn.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Maarssen

Wilt u met graszoden in Maarssen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Maarssen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Maarssen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Maarssen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Maarssen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Wijchen

Petra Groes


5

"Gras en Groen heeft onze nieuwbouw tuin precies gemaakt zoals we in gedachten hadden."

Graszoden leggen Wijchen
Referenties

Graszoden in Maarssen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Maarssen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Maarssen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Maarssen

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen