Graszoden Lunteren

Waar leggen wij onze premium graszoden in Lunteren?

Gras en Groen Graszoden komt vaak in Lunteren voor de aanleg van nieuwe graszoden. Wij komen dan ook in bijna alle wijken van Lunteren. De volgende wijken behoren tot ons werkgebied: De Veenen, Lunteren-Oost, Lunterse Buurtbos, Lunterse Veld, Meulunteren de Valk, Nederwoud, Wekeromse Zand en de Wormshoef.

Het uitgestrekte buitengebied van Lunteren valt ook onder ons werkgebied.

Natuurparken rondom Lunteren:

Nergens anders kunt u beter vertoeven dan In Lunteren. Het heerlijk rustige dorp ligt op kleine afstand van bijvoorbeeld Nationale Park Hoge Veluwe. De natuur in deze omgeving kan zeker als overweldigend worden beschouwd. De verscheidenheid in de landschappen maakt het zo uniek. U treft er naaldbossen, loofbossen, uitgestrekte grasvlakten en ook droge en natte heidevelden. U begrijpt dat zo'n landschap een enorme diversiteit aan planten en dieren kent.

Al het groen in Lunteren:

Lunteren kent een aantal aantrekkelijke stadsparken. Dat is dan ook de reden waarom veel inwoners hun dorp Lunteren trouw blijven. Het dorp bevat sowieso veel groen waar u de mooiste wandel- en fietsroutes kunt volgen. Deze omgeving - zowel Lunteren zelf als het gebied wat tot de Veluwe behoort - zal u zeker niet teleurstellen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Lunteren

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Lunteren? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Lunteren vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Lunteren graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Lunteren

Wilt u bij u in Lunteren de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Haarlem

van Berkom


5

"Goede kwaliteit gras. Duidelijke onderhoudsinstructies."

Graszoden leggen Haarlem
Referenties

Graszoden in Lunteren

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lunteren. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lunteren gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lunteren

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen