Graszoden Lunteren

Waar leggen wij onze premium graszoden in Lunteren?

Gras en Groen Graszoden komt vaak in Lunteren voor de aanleg van nieuwe graszoden. Wij komen dan ook in bijna alle wijken van Lunteren. De volgende wijken behoren tot ons werkgebied: De Veenen, Lunteren-Oost, Lunterse Buurtbos, Lunterse Veld, Meulunteren de Valk, Nederwoud, Wekeromse Zand en de Wormshoef.

Het uitgestrekte buitengebied van Lunteren valt ook onder ons werkgebied.

Natuurparken rondom Lunteren:

Nergens anders kunt u beter vertoeven dan In Lunteren. Het heerlijk rustige dorp ligt op kleine afstand van bijvoorbeeld Nationale Park Hoge Veluwe. De natuur in deze omgeving kan zeker als overweldigend worden beschouwd. De verscheidenheid in de landschappen maakt het zo uniek. U treft er naaldbossen, loofbossen, uitgestrekte grasvlakten en ook droge en natte heidevelden. U begrijpt dat zo'n landschap een enorme diversiteit aan planten en dieren kent.

Al het groen in Lunteren:

Lunteren kent een aantal aantrekkelijke stadsparken. Dat is dan ook de reden waarom veel inwoners hun dorp Lunteren trouw blijven. Het dorp bevat sowieso veel groen waar u de mooiste wandel- en fietsroutes kunt volgen. Deze omgeving - zowel Lunteren zelf als het gebied wat tot de Veluwe behoort - zal u zeker niet teleurstellen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Lunteren

Wilt u met graszoden in Lunteren een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Lunteren vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Lunteren uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Lunteren € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Lunteren dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amsterdam

Berend Janssen


5

"Mannen bedankt voor het vervangen van ons gazon."

Graszoden leggen Amsterdam
Referenties

Graszoden in Lunteren

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lunteren. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lunteren gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lunteren

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen