Graszoden Lopik

Waar leggen wij de graszoden in Lopik?

Lopik is een gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente telt 14.000 inwoners en de grootste kern in de gemeente is Lopik met ongeveer 5500 inwoners. De gemeente ligt net buiten de randstand en grenst aan de gemeenten Schoonhoven, Vlist, Oudewater, Montfoort, IJsselstein, Vianen, Molenwaard en Zederik. De overige kernen die bij de gemeente horen zijn Benschop, Cabauw, Jaarsveld, Lopikerkapel, Polsbroek, Polsbroekerdam, Uitweg en Willige Langerak.

Gras en Groen Graszoden - dat niet alleen Lopik als werkgebied heeft - is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Daardoor kunt u ons ook aantreffen in de volgende wijken: Cabauw, Graaf, Lopik-Dorp, Uitweg, Wielsekade en Zevender.

Natuurparken rondom de stad Lopik:

Nederland kent 20 Nationale Landschappen. Het Groene Hart is er één van. Ook Het Groene Hart is rijk aan natuur en heeft een grote cultuurhistorische waarde. Rivieren, meren, grote plassen, veengebieden en uitgestrekte weidegebieden treft u hier volop aan. Ook is deze streek vol van dorpen en steden met een enorme historische waarde. Het Groene Hart kenmerkt zich vooral vanwege het oer-Hollandse uiterlijk. 

Al het groen in Lopik:

Niet alleen de omgeving, maar ook in Lopik zelf is het goed toeven. Wandelen, fietsen of met de kano - u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk in Lopik. Lopik kent met haar mooie uiterwaarden vooral een agrarische natuur. Gelegen langs de Lek vindt u hier uw rust en uw ruimte, terwijl de mogelijkheden voor recreatie ook volop aanwezig zijn.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Lopik

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Lopik? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Lopik vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Lopik graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Lopik

Wilt u bij u in Lopik de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen West-Zaan

Robert van Veen


5

"Leuk personeel"

Graszoden leggen West-Zaan
Referenties

Graszoden in Lopik

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lopik. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lopik gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lopik

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen