Graszoden Lochem

Waar leggen wij premium graszoden in Lochem?

Gras en Groen Graszoden legt haar graszoden vaak in de gemeente Lochem. Ook behoort de omliggende omgeving tot ons werkgebied. U kunt ons ongetwijfeld terugvinden in de volgende omliggende dorpen en steden:

Maar natuurlijk komen wij ook onze graszoden leggen in de wijken van Lochem. Grote Veld, Molengronden, Nettelhost, Vesting,  Ampsen, Het Veen, Zuiderenk en Zwiep zijn enkele wijken in Lochem waar wij onze grasmatten komen leggen.

Natuurparken rondom de stad Lochem:

De Lochemse Berg is bekend is deze omgeving. Op dat grondgebied bevindt zich onder meer een stuwwal. Deze stuwwal is aantrekkelijk omdat dit het hoogste punt is van de beboste Lochemerberg. De hoogte bedraagt  namelijk 49 meter. Het grootste deel van de Lochemerberg is natuurgebied. Alle bergen in de nabije omgeving omvatten een grootte van 171 hectare. Het behoort tot de Stichting Geldersch Landschap.

Al het groen in Lochem:

Lochem is een mooie gemeente gelegen in een prachtige omgeving. In het centrum ligt de natuurtuin, die onderhouden wordt door alleen vrijwilligers. In deze tuin vindt u veel verschillende plantensoorten terug, als mede de kleinere diersoorten - bijvoorbeeld nachtvlinders en vleermuizen - die het heerlijk vinden om hier te overleven. Voor u als natuurliefhebber worden er in de natuurtuin regelmatig rondwandelingen georganiseerd.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Lochem

Wilt u met graszoden in Lochem een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Lochem vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Lochem uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Lochem € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Lochem dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oss

Sander Broekmans


5

"Dat had ik veel eerder moeten doen!"

Graszoden leggen Oss
Referenties

Graszoden in Lochem

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lochem. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lochem gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lochem

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen