Graszoden Lisse

Waar leggen wij onze premium graszoden in Lisse?

U kunt de hoveniers van Gras en Groen Graszoden zomaar tegenkomen in Lisse. Ook daar zijn wij bezig met de aanleg van graszoden. De wijken waarin wij ons bevinden zijn: Berkhout, Zeeheldenwijk, De Blinkerd, Ter Beek, Bloemenwijk, Componistenwijk, Roovers Broek, Geestwater, Meerenburgh, Halfweg, De Loosters, Oranjewijk, Poelpolder, Van Rijckevorsel, Schilderswijk, Vogelwijk en Vrouwenpolder.

U begrijpt ongetwijfeld dat niet alleen Lisse tot ons werkgebied behoort.

Natuurparken rondom de stad Lisse:

Smalle en afwisselende duinstroken zijn kenmerkend voor de omgeving net buiten Lisse. De duinen zijn vanwege wind en water gemaakt door de natuur. De mensen zorgden voor beplanting, waardoor er tevens bossen zijn waar u heerlijk kunt recreëren. In het zand van de duinen ziet u met een beetje geluk de sporen van onder meer konijnen en vossen. Los van de mooie natuur kan het zo zijn dat u ook bunkers uit de Tweede Wereldoorlog aantreft.

Al het groen in Lisse:

Vermaard in Lisse en omgeving is het Standwalbos waar een overvloed is aan oude dennen, beuken en eiken. Naast de gangbare flora en fauna zijn ook vele vleermuizen en bosuilen in het gebied aanwezig. Het gebied telt 33 hectare en is daarmee een van de omvangrijkste wandelgebieden van Lisse en directe omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Lisse

Wilt u met graszoden in Lisse een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Lisse vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Lisse uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Lisse € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Lisse dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vlijmen

Frank Buhren


5

"De buren hebben inmiddels ook een mooi gazon door Gras en Groen laten leggen!"

Graszoden leggen Vlijmen
Referenties

Graszoden in Lisse

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lisse. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lisse gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lisse

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen