Graszoden Lisse

Waar leggen wij onze premium graszoden in Lisse?

U kunt de hoveniers van Gras en Groen Graszoden zomaar tegenkomen in Lisse. Ook daar zijn wij bezig met de aanleg van graszoden. De wijken waarin wij ons bevinden zijn: Berkhout, Zeeheldenwijk, De Blinkerd, Ter Beek, Bloemenwijk, Componistenwijk, Roovers Broek, Geestwater, Meerenburgh, Halfweg, De Loosters, Oranjewijk, Poelpolder, Van Rijckevorsel, Schilderswijk, Vogelwijk en Vrouwenpolder.

U begrijpt ongetwijfeld dat niet alleen Lisse tot ons werkgebied behoort.

Natuurparken rondom de stad Lisse:

Smalle en afwisselende duinstroken zijn kenmerkend voor de omgeving net buiten Lisse. De duinen zijn vanwege wind en water gemaakt door de natuur. De mensen zorgden voor beplanting, waardoor er tevens bossen zijn waar u heerlijk kunt recreëren. In het zand van de duinen ziet u met een beetje geluk de sporen van onder meer konijnen en vossen. Los van de mooie natuur kan het zo zijn dat u ook bunkers uit de Tweede Wereldoorlog aantreft.

Al het groen in Lisse:

Vermaard in Lisse en omgeving is het Standwalbos waar een overvloed is aan oude dennen, beuken en eiken. Naast de gangbare flora en fauna zijn ook vele vleermuizen en bosuilen in het gebied aanwezig. Het gebied telt 33 hectare en is daarmee een van de omvangrijkste wandelgebieden van Lisse en directe omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Lisse

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Lisse? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Lisse vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Lisse graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Lisse

Wilt u bij u in Lisse de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tilburg

Ad in t Groen


5

"Na een dag van echt hard doorwerken, lag het gazon van 400 m2 er keurig netjes in."

Graszoden leggen Tilburg
Referenties

Graszoden in Lisse

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lisse. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lisse gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lisse

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen