Graszoden Lichtenvoorde

Waar leggen wij onze premium graszoden in Lichtenvoorde?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van graszoden in Lichtenvoorde. Wij komen o.a. in de wijken Broek, Broekdijk, Den Esch, Flierbeek, Hooiland, Lindebrook, Nieuwe Kamp, Oude Kamp, Schatberg en ’t Zand. Wij komen onze graszoden ook aanleggen in het centrum van Lichtenvoorde.

Logischerwijs is ons werkgebied groter dan alleen maar de plaats Lichtenvoorde.

Natuurparken rondom de stad Lichtenvoorde:

Een van de in het oog springende gebieden is Korenburgerveen. Dit mooie hoogveengebied ligt op zeer korte afstand van Lichtenvoorde. Via wandelroutes en ook excursies bestaat de mogelijkheid dit gebied tot in detail te ontdekken. Het veengebied - dat is een plaats waar veenmos zich onevenredig snel ophoogt - herbergt heide, hoogveen, beekjes, houtwallen en prachtige bossen.

Al het groen in Lichtenvoorde:

Blijf gerust in Lichtenvoorde. U hoeft het stadje niet te verlaten om te genieten van al het groen in deze omgeving. U kunt heerlijk uitrusten in Natuurpark Beekdal. Ook het Wentholtpark spreekt wat dat betreft tot de verbeelding. Het park loopt van het zuiden van Lichtenvoorde tot aan het centrum van de stad. In het noorden van de stad treft u een ander stadspark, namelijk De Hofbeek.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Lichtenvoorde

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Lichtenvoorde? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Lichtenvoorde vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Lichtenvoorde graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Lichtenvoorde

Wilt u bij u in Lichtenvoorde de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Hoofddorp

Rozet


5

"Ik kan een ieder grasengroen aanbevelen, heel aardige mensen."

Graszoden leggen Hoofddorp
Referenties

Graszoden in Lichtenvoorde

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lichtenvoorde. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lichtenvoorde gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lichtenvoorde

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen