Graszoden Leusden

Waar leggen wij de graszoden in Leusden?

Leusden is een gemeente en plaats in de provincie Utrecht. De gemeente telt ruim 29000 inwoners. Behalve de plaats Leusden vallen ook Achterveld, Leusden-Zuid, Stoutenburg, Oud-Leusden, Snorrenhoef, Musschendorp en Asschat onder de Gemeente Leusden. In al deze dorpen en gehuchten leggen wij onze graszoden.

In de plaats Leusden komen wij onder andere in de wijken Akkershoeve, Tabaksteeg, Wildenburg, Bosveld, Claverenblad, Rozenboom, Rozendaal, De Wetering, Groenhouten, Hamershof, Langenbeek, Munnikhove, Hamersveld, Noorwijck, Rossenberg, ’t Ruige Veld, ’t Vliet en Zwanenburg.

Natuurparken rondom de stad Leusden:

De gemeente Leusden ligt eigenlijk vastgeklemd tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De Gelderse vallei is een laag gelegen gebied dat zich uitstrekt over een deel van Midden-Nederland. Dit landschap kenmerkt zich vooral door de bos- en heidegebieden en grasland. Deze vallei is vroeger zeer veel gebruikt als veeteeltgebied. Vanwege het natte karakter van dit gebied wemelt het hier van de mooie vogels die op zoek zijn naar voedsel.

Al het groen in Leusden:

Een groot deel van de gemeente Leusden is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Leusden voelt zich gezegend deel te mogen uitmaken van dit heuvelachtige gebied dat ongeveer 10 duizend hectare groot is. Dit deel van de Heuvelrug bestaat voornamelijk uit grasland, zandverstuivingen, heide en bos. In het bos kunt u eenvoudig de das, de vos, de ree en de zeldzame boommarter tegenkomen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Leusden

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Leusden? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Leusden vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Leusden graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Leusden

Wilt u bij u in Leusden de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Erwin Smith


5

"top service geleverd en beste kwaliteit"

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Leusden

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Leusden. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Leusden gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Leusden

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen