Graszoden Lelystad

Waar leggen wij de graszoden in Lelystad

Wij leggen vaak graszoden in de omgeving Lelystad. Zo leggen wij de zoden in het Noordwesten van Lelystad in De Bolder en Kustwijk, in het noordoosten in Zuiderzeewijk en de Atolwijk. In het zuidoosten in de Boswijk en de Waterwijk, in het Zuidwesten in Havendiep en Lelystad-Haven. Daarnaast leggen wij onze grasmatten natuurlijk ook in hartje centrum van Leleystad. Ook behoren omliggende gemeentes zoals Swifterbant, Dronten en Biddinghuizen tot ons werkgebied.

Al het groen in Lelystad

Lelystad is ontstaan dankzij een idee van de persoon Ir. Cornelis Lely. Hij had het idee om delen van de Zuiderzee te gaan inpolderen. Allereerst werd er een afsluitdijk van Noord-Holland naar Friesland aangelegd. Vervolgens kon de inpoldering beginnen. Dankzij deze ideeën is uiteindelijk de provincie Flevoland ontstaan. In de stad Lelystad wonen ongeveer 76.000 inwoners. De stad kent veel groen en water in zijn omgeving en is bij mensen daarom ook vaak geliefd om hier te wonen. Zo is het gelegen aan het Marker en IJsselmeer en vlak buiten de stad liggen de welbekende Oostvaardersplassen met zijn zeer mooie natuur.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Lelystad niet

In de nieuwbouwwijken van Lelystad zijn wij als bedrijf ook zeer actief. Zo leggen wij de grasmatten in de reeds aangelegde wijk warande waar een zeer moderne, vrijstaande huizen staan met veel eigen grond.

Ook in de nieuw gebouwde Woonwijk Hanzepark dat ten westen van het station ligt, ligt in ons werkgebied. Deze woonwijk is zo gebouwd dat de omgeving een zeer belangrijke rol speelt. Er is nagedacht over veel groen, parken, speelplaatsen en natuurlijk de bereikbaarheid.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Aan de rand van Lelystad ligt het zeer mooie park ‘Natuurpark Lelystad’ . Het is een zeer mooi park waar veel dieren zoals przewalskipaarden, wilde zwijnen, Herten, Visotters etc. rondlopen. Het is dan ook een zeer geliefd park en zeker de moeite waard om daar eens rond te lopen.

Een stukje van dit natuurgebied af ligt het Zuigerplasbos. Deze plas is ontstaan door de winning van zand. Dit zand is overigens gebruikt voor de aanleg van de dijk langs het IJsselmeer. Rondom deze plas is een zeer mooi landschap ontstaan waar veel mensen tegenwoordig wandelen, fietsen etc.

Ongeveer 10-20 km langs Lelystad liggen de welbekende Oostvaardersplassen. Het natuurgebied is ongeveer 5600 hectare groot en heeft een zeer mooie ´wilde` natuur. In het gebied leven veel ´wilde` diersoorten zoals vogels, grazers en ook enkele vissoorten.

Daarnaast zijn er rondom het centrum van Lelystad diverse parken waar men lekker tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Lelystad

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Lelystad? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Lelystad vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Lelystad graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Lelystad

Wilt u bij u in Lelystad de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nijmegen

van Beers


5

"De graszoden liggen als een biljart laken, hier kan menig voetbalclub jaloers op zijn!"

Graszoden leggen Nijmegen
Referenties

Graszoden in Lelystad

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lelystad. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lelystad gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lelystad

  • Graszoden leggen Lelystad
  • Graszoden leggen Lelystad
  • Graszoden leggen Lelystad
  • Graszoden leggen Lelystad
  • Graszoden leggen Lelystad
  • Graszoden leggen Lelystad
  • Graszoden leggen Lelystad
  • Graszoden leggen Lelystad
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen