Graszoden Leidschendam

Waar leggen wij de graszoden in Leidschendam

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Leidschendam. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Voorburg Noord, Bovenveen, Voorburg West, Voorburg Midden, Essesteijn, Damsigt, Park Veursehout, De Zijde, Prinsenhof, ´t Lien, Stompwijk en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het centrum van Leidschendam.

Ook in de gemeentes rondom Leischendam zijn wij zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Rijswijk, Nootdorp, Segbroek, Voorschoten, Stompwijk en Laak.

Al het groen in Leidschendam

De gemeente Leidschendam is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 28.000 inwoners. Qua recreatie- en natuurgebieden zit je in Leidschendam goed. Zo kent men de recreatie/natuurgebieden genaamd Vlietland, Leidschendammerhout, Vogelplas Starrevaart en de Duivenvoordecorridor.

Het recreatiegebied Vlietland is een zeer aantrekkelijk recreatiegebied dat als basis een waterplas van ongeveer 130 hectare bezit. Deze plas wordt door o.a. surfers, zeilers, roeiers en kanoërs in gebruik genomen.

Het Leidschendammerhout is een natuur- en recreatiegebied waar men even lekker tot rust kan komen. Het gebied is aangesloten aan de Vogelplas Starrevaart.

De Vogelplas Starrevaart is bekend vanwege zijn rijke bestand aan vogels. Veel vogels trekken naar dit gebied om voedsel te zoeken en om te broeden. Het is dan ook een zeer aantrekkelijk gebied voor vogelaars maar ook voor mensen die gewoon even tot rust willen komen en genieten van de natuur.

De Duivenvoordecorridor heeft een karakteristiek landschap waar men even heerlijk tot rust kan komen. Het gebied wordt steeds meer met rust gelaten qua bouw om zo de flora en fauna een kans te geven om te kunnen ontwikkelen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Leidschendam niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Leidschendam. Ons werkgebied reikt o.a. tot de wijken Plaspoelkade Zuid en De Gilden. Wij als bedrijf zorgen er voor dat uw tuin er zeer mooi uit komt te zien en helemaal past in het straatbeeld van uw wijk.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om één van de natuurparken te bezichtigen dan kan men altijd nog naar één van de stadsparken gelegen in het centrum van Leidschendam. In deze parken kan men even tot rust komen en genieten van een rustige omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Leidschendam

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Leidschendam? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Leidschendam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Leidschendam graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Leidschendam

Wilt u bij u in Leidschendam de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Berghem

Ronnie Vos


3

"Voor de rest is de gazon mooi ingegroeid door de duidelijke handleiding te volgen."

Graszoden leggen Berghem
Referenties

Graszoden in Leidschendam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Leidschendam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Leidschendam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Leidschendam

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen