Graszoden Leidschendam

Waar leggen wij de graszoden in Leidschendam

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Leidschendam. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Voorburg Noord, Bovenveen, Voorburg West, Voorburg Midden, Essesteijn, Damsigt, Park Veursehout, De Zijde, Prinsenhof, ´t Lien, Stompwijk en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het centrum van Leidschendam.

Ook in de gemeentes rondom Leischendam zijn wij zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Rijswijk, Nootdorp, Segbroek, Voorschoten, Stompwijk en Laak.

Al het groen in Leidschendam

De gemeente Leidschendam is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 28.000 inwoners. Qua recreatie- en natuurgebieden zit je in Leidschendam goed. Zo kent men de recreatie/natuurgebieden genaamd Vlietland, Leidschendammerhout, Vogelplas Starrevaart en de Duivenvoordecorridor.

Het recreatiegebied Vlietland is een zeer aantrekkelijk recreatiegebied dat als basis een waterplas van ongeveer 130 hectare bezit. Deze plas wordt door o.a. surfers, zeilers, roeiers en kanoërs in gebruik genomen.

Het Leidschendammerhout is een natuur- en recreatiegebied waar men even lekker tot rust kan komen. Het gebied is aangesloten aan de Vogelplas Starrevaart.

De Vogelplas Starrevaart is bekend vanwege zijn rijke bestand aan vogels. Veel vogels trekken naar dit gebied om voedsel te zoeken en om te broeden. Het is dan ook een zeer aantrekkelijk gebied voor vogelaars maar ook voor mensen die gewoon even tot rust willen komen en genieten van de natuur.

De Duivenvoordecorridor heeft een karakteristiek landschap waar men even heerlijk tot rust kan komen. Het gebied wordt steeds meer met rust gelaten qua bouw om zo de flora en fauna een kans te geven om te kunnen ontwikkelen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Leidschendam niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Leidschendam. Ons werkgebied reikt o.a. tot de wijken Plaspoelkade Zuid en De Gilden. Wij als bedrijf zorgen er voor dat uw tuin er zeer mooi uit komt te zien en helemaal past in het straatbeeld van uw wijk.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om één van de natuurparken te bezichtigen dan kan men altijd nog naar één van de stadsparken gelegen in het centrum van Leidschendam. In deze parken kan men even tot rust komen en genieten van een rustige omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Leidschendam

Wilt u met graszoden in Leidschendam een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Leidschendam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Leidschendam uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Leidschendam € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Leidschendam dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Meteren

Engels


5

"goede adviezen voor verzorging."

Graszoden leggen Meteren
Referenties

Graszoden in Leidschendam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Leidschendam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Leidschendam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Leidschendam

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen