Graszoden Leiderdorp

Waar leggen wij de graszoden in Leiderdorp?

Leiderdorp is een bekende gemeente in de provincie Zuid-Holland. Ook Achthoven maakt deel uit van deze gemeente die ongeveer 27 duizend inwoners telt. Gras en Groen Graszoden is te vinden in nagenoeg elke wijk van Leiderdorp, bijvoorbeeld: Elizabethhoof, Hoge Rijndijk, Buitenhof, Winkelhof, De Baanderij, De Schansen, Oranjewijk, De Vogelwijk, Doeskwartier, Kerkwijk, Leyhof, Voorhof en Zijlkwartier.

Natuurlijk leggen wij onze premium graszoden ook in andere en omliggende steden en/of dorpen.

Natuurparken rondom de stad Leiderdorp:

Natuurparken zijn er alom in deze regio. Bijvoorbeeld het Boterhuispolder dat zich aan de noordkant van Leiderdorp bevindt. Het is een veenweidegebied dat vroeger voornamelijk werd gebruikt voor de agrarische landbouw. Enkele jaren geleden heeft de gemeente dit gebied een opknapbeurt gegeven. Nu zijn er volop picknickplekken, kanoroutes, visstekken, wandelpaden en fietspaden. Mensen kunnen nu nog meer genieten van deze prachtige omgeving

Al het groen in Leiderdorp:

Ook binnen de oude stadsgrenzen komt u als recreant aan uw trekken. Met name Park De Houtkamp is bij uitstek een gebied waar u heerlijk rustig uw tijd kunt doorbrengen. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen ongestoord een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Kortom: de gemeente heeft er alles aan gedaan om van Leiderdorp en omgeving een mooi recreatiegebied te maken.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Leiderdorp

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Leiderdorp? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Leiderdorp vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Leiderdorp graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Leiderdorp

Wilt u bij u in Leiderdorp de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Dolder

Daan Bleichrodt


4

"Het bedrijf werkt snel en is klantgericht"

Graszoden leggen Den Dolder
Referenties

Graszoden in Leiderdorp

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Leiderdorp. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Leiderdorp gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Leiderdorp

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen