Graszoden Leiden

Waar wij vaak graszoden leggen in Leiden?

Woonwijken waar wij veel gazons hebben aangelegd zijn het Noorderkwartier, de Kooi, Hoge Mors, Dobbewijk, Zijlwijk, Fortuinwijk, Prancas en Boshuizen. In Leiden zijn te veel wijken om op te noemen, maar ook in de kleinere wijken zijn wij werkzaam.

Gemeenten waar wij vaak werken en welke grenzen aan Leiden zijn Leiderdorp, Zoeterwoude, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Katwijk en Oegstgeest.

Nieuwbouwwijk Groenoord in Leiden

Nieuwbouwwijk Groenoord is niet zomaar een project. Bij het ontwerp van dit plan is intensief nagedacht over de vraag: hoe passen we deze nieuwe wijk naadloos in Leiden? Hoe sluiten we Groenoord aan op de binnenstad en op de andere delen van Mooi Noord? Hoe kun je een betoverend uiterlijk met een overtreffende kwaliteit en evenzo fijn woongenot goed combineren?
Bij het zien van het resultaat zult u verbaasd zijn. Als basiselement is de gracht gekozen welke is doorgetrokken vanuit het centrum. Eromheen zijn huizen gebouwd welke nostalgie en levenslust uitstralen, met mooie gevels en hoge ramen, eigentijdse balkons en dakkapellen. Geloof ons maar (en wij hebben al heel wat klanten bediend hier ) : Groenoord is écht de mooiste stadswijk van Nederland.

Groene wetenswaardigheden over Leiden

Polderpark Cronesteyn

Vooral in de binnenstad vormt het water een belangrijk onderdeel van het straatbeeld. Naast de Oude en de Nieuwe Rijn die de hartlijn vormen, heeft de stad diverse grachten en singels. De bekendste gracht is het Rapenburg. Buiten het centrum verbinden naast de Rijn, riviertjes, kanalen en voormalige trekvaarten als de Zijl, de Haarlemmertrekvaart en de Trekvliet de stad met grote water- en recreatiegebieden net buiten de stad zoals Vlietland, de Kagerplassen en het Valkenburgse Meer.

De singels vormen ook een belangrijke groenvoorziening voor de stad, waar diverse parken als het Plantsoen, Ankerpark, Huigpark en de Hortus Botanicus op de plaats van de voormalige stadswallen zijn aangelegd. Buiten de binnenstad heeft de stad met de Leidse Hout een groot stadspark en kleinere wijk- en buurtparkjes zoals het Bos van Bosman en het Wijkpark Merenwijk met kinderboerderij.

Aan de zuidoostkant van de stad ligt polderpark Cronesteyn, op het terrein van voormalig Kasteel Cronesteyn. Dit park bestaat uit verschillende cultuurlandschappen en het heeft een reigersbos. Verder zijn er een bezoekerscentrum en een minicamping. Via dit park staat de stad in verbinding met het Groene Hart.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Leiden

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Leiden? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Leiden vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Leiden graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Leiden

Wilt u bij u in Leiden de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Capelle a/d IJssel

Els Bouw


5

"Een geweldig mooi gazon hebben we nu dankzij jullie."

Graszoden leggen Capelle a/d IJssel
Referenties

Graszoden in Leiden

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Leiden. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Leiden gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Leiden

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen