Graszoden Leerdam

Waar leggen wij de graszoden in Leerdam?

De gemeente Leerdam is onderverdeeld in de plaatsen Leerdam, Oosterwijk, Schoonrewoerd en Kedichem en telt iets meer dan 20 duizend inwoners. Regelmatig zijn wij van Gras en Groen in Leerdam te vinden voor het leggen van premium graszoden, onder meer in de wijken: Leerdam-West, Leerdam-Centrum, Leerdam-Noord, Leerdam-Oost en natuurlijk ook in het buitengebied.

Vanzelfsprekend is niet alleen Leerdam ons werkgebied. 

Als wij bij u uw graszoden komen vervangen, treedt het volgende in werking. Het oude gras wordt er machinaal afgehaald en weggevoerd. De grond wordt dan gefreesd, nu is het beter bewerkbaar. Het uitharken en egaliseren met een lange waterpas kan dan beginnen. Als dat is voltooid, walsen we de grond stevig aan en kunnen de nieuwe graszoden worden geplaatst.

Natuurparken rondom de stad:

Het bekende natuurpark Recht van ter Leede omvat zo'n negen hectare aan oppervlak en bevindt zich ten noordwesten van Leerdam. Het park is eigenlijk opgedeeld in twee gebieden. Ten eerste het noordwestelijk deel waar in vroegere tijden een mooi kasteel was gevestigd. In het zuidelijke deel bevindt zich een landschap met bos dat recentelijk is aangeplant. Op verschillende plekken vertellen informatieborden de bezoekers, inwoners en recreanten van alles over de natuur.

Al het groen in Leerdam:

Stadsparken zijn er genoeg in Leerdam. U kunt er heerlijke wandeltochten maken en helemaal tot rust komen. De gemeente Leerdam heeft echt haar best gedaan om de omgeving te voorzien van zo veel mogelijk leuke, nuttige en mooie wandel- en fietsroutes. Zodoende kunt u op uw gemakje genieten van al het prachtige groen dat Leerdam te bieden heeft.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Leerdam

Wilt u met graszoden in Leerdam een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Leerdam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Leerdam uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Leerdam € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Leerdam dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nuenen

Maurice de Pee


5

"Goede uitleg gekregen na het leggen hoe het gras de eerste weken te onderhouden."

Graszoden leggen Nuenen
Referenties

Graszoden in Leerdam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Leerdam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Leerdam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Leerdam

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen