Graszoden Leerdam

Waar leggen wij de graszoden in Leerdam?

De gemeente Leerdam is onderverdeeld in de plaatsen Leerdam, Oosterwijk, Schoonrewoerd en Kedichem en telt iets meer dan 20 duizend inwoners. Regelmatig zijn wij van Gras en Groen in Leerdam te vinden voor het leggen van premium graszoden, onder meer in de wijken: Leerdam-West, Leerdam-Centrum, Leerdam-Noord, Leerdam-Oost en natuurlijk ook in het buitengebied.

Vanzelfsprekend is niet alleen Leerdam ons werkgebied. 

Als wij bij u uw graszoden komen vervangen, treedt het volgende in werking. Het oude gras wordt er machinaal afgehaald en weggevoerd. De grond wordt dan gefreesd, nu is het beter bewerkbaar. Het uitharken en egaliseren met een lange waterpas kan dan beginnen. Als dat is voltooid, walsen we de grond stevig aan en kunnen de nieuwe graszoden worden geplaatst.

Natuurparken rondom de stad:

Het bekende natuurpark Recht van ter Leede omvat zo'n negen hectare aan oppervlak en bevindt zich ten noordwesten van Leerdam. Het park is eigenlijk opgedeeld in twee gebieden. Ten eerste het noordwestelijk deel waar in vroegere tijden een mooi kasteel was gevestigd. In het zuidelijke deel bevindt zich een landschap met bos dat recentelijk is aangeplant. Op verschillende plekken vertellen informatieborden de bezoekers, inwoners en recreanten van alles over de natuur.

Al het groen in Leerdam:

Stadsparken zijn er genoeg in Leerdam. U kunt er heerlijke wandeltochten maken en helemaal tot rust komen. De gemeente Leerdam heeft echt haar best gedaan om de omgeving te voorzien van zo veel mogelijk leuke, nuttige en mooie wandel- en fietsroutes. Zodoende kunt u op uw gemakje genieten van al het prachtige groen dat Leerdam te bieden heeft.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Leerdam

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Leerdam? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Leerdam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Leerdam graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Leerdam

Wilt u bij u in Leerdam de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Erwin Smith


5

"top service geleverd en beste kwaliteit"

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Leerdam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Leerdam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Leerdam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Leerdam

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen