Graszoden Laren

Waar leggen wij de graszoden in Laren?

Gras en Groen Graszoden is de specialist in het vervangen van uw oude gazon. Wij hebben professionele apparaten om het oude gras te verwijderen en de grond om te frezen. Wij voeren uw oude grasmat af in onze aanhanger. Wij walsen daarna de losse grond aan en egaliseren het met een lange waterpas. Dan is het tijd om de nieuwe graszoden er op uit te rollen.

Voor het leggen van graszoden behoort Laren ook tot ons werkgebied. Gras en Groen Graszoden komt onder meer in de volgende wijken Laren-Steenbergen, Laren-Zevenend, Laren-Dorpskern, Laren-Omloop, Laren-Oostereng, Laren-Natuurgebied, Laren-Rijksweg en Laren-Zwarte Berg.

U begrijpt dat wij niet alleen Laren tot ons werkgebied rekenen.

Natuurparken rondom de stad Laren:

Een populair gebied in deze regio is de Westerheide. Het omvat een oppervlakte van 344 hectare en is uniek te noemen vanwege het sterk glooiende terrein. Het loopt op tot een hoogte van ongeveer 27 meter. In de IJstijd is dit gebied gevormd. Ook vanwege de vele afgravingen - zand, grint en keileem - heeft het haar uiteindelijke vorm gekregen.

Al het groen in Laren:

In het gebied tussen Laren en Hilversum bevindt zich de Zuiderheide. In dit gebied treft men grafheuvels van ongeveer 4000 jaar geleden. Deze heuvels hebben de naam De Zeven Bergjes meegekregen. Deze heuvels strekken zich uit over een groot gebied, namelijk de Zuiderheide en ook het aangrenzende gebied dat Westerheide heet. In de Zuiderheide ligt een aantal vennen. Vroeger werden deze vennen gebruikt voor het wassen van schaapskuddes.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Laren

Wilt u met graszoden in Laren een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Laren vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Laren uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Laren € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Laren dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Ad Stalenhoef


5

"Vriendelijk, beschaafd en vooral vakbekwaam personeel."

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Laren

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Laren. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Laren gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Laren

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen