Graszoden Landsmeer

Waar leggen wij de graszoden in Landsmeer?

Gras en Groen Graszoden is de specialist in het vervangen van uw oude gazon. Wij hebben professionele apparaten om het oude gras te verwijderen en de grond om te frezen. Wij voeren uw oude grasmat af in onze aanhanger. Wij walsen daarna de losse grond aan en egaliseren het met een lange waterpas. Dan is het tijd om de nieuwe graszoden uit te rollen.

Landsmeer behoort ook tot ons werkgebied waarin wij wekelijks opereren. Wij komen onder andere in de wijken Plan Centrum-West, Purmerland, Plan Centrum-Noord, Den Ilp en Plan Centrum-Zuid. Ook rondom Landsmeer kunt u de bestelbusjes en de mensen van Gras en Groen Graszoden tegenkomen.

Natuurparken rondom de stad Landsmeer:

Bekend is het veenweidegebied Ilperveld. Het gebied - dat zich kenmerkt door de vele sloten - bestaat eigenlijk uit drassig veen. Het is geschikt voor een mooie vaartocht of een educatieve wandeling op het Ilperpad. Het mooie van dit drassige gebied is dat u verend over de vochtige veenbodem kunt lopen.

Al het groen in Landsmeer:

In Landsmeer vindt men Het Twiske. Het is een mooi natuur- en recreatiegebied en stamt uit de 13e eeuw. Het Twiske is als veenplasgebied typisch Hollands. Voor ongeveer 30 procent bestaat het gebied uit water en beslaat maar liefst een oppervlakte van 650 hectare. Het Twiske is vanwege de vochtigheid zeer in trek bij water- en moerasvogels. Maar ook het omringende gebied wordt door vele dieren gezien als hun habitat.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Landsmeer

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Landsmeer? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Landsmeer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Landsmeer graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Landsmeer

Wilt u bij u in Landsmeer de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Arnhem

Richard Mooiman


5

"prima werk snel en nauwkeurig"

Graszoden leggen Arnhem
Referenties

Graszoden in Landsmeer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Landsmeer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Landsmeer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Landsmeer

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen