Graszoden Landgraaf

Waar leggen wij de graszoden in Landgraaf?

Grasengroengraszoden.nl is zeer actief in Landgraaf voor de aanleg van graszoden. De gemeente Landgraaf is ontstaan door de samenvoeging van de oude gemeenten Nieuwenhagen, Schaesberg en Ubach over Worms. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken van Schaesberg; Achter den Winkel, Schaesberg-centrum, Achter de Haesen, Eikske, Mijnbuurt, Heistraat, Gravenrode, Klinkerkwartier,De Dormig, Lichtenberg, De Streep, Leenhof en de Kakert.

Vanzelfsprekend komen wij ook in het Centrum van Landgraaf voor de aanleg van graszoden. Daarnaast vallen de gemeenten rondom Landgraaf ook binnen ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad:

Het uitgestrekte Zuid-Limburgse heuvellandschap leent zich uitstekend voor een mooie wandeling. Op de Brunssummerheide wandelt u door de bossen, langs de vennen en over de prachtige heide.  In dit prachtige natuurgebied leven allerlei soorten planten en dieren. Als u geluk hebt zou u een ree kunnen spotten. Meer kans heeft u om bijvoorbeeld een specht te horen of te zien in de bossen.

Op de heide treft u verschillende soorten amfibieën. Hagedissen laten zich voornamelijk bij mooi weer zien. Op de Brunssummerheide kunt u ook andere reptielen tegenkomen, zoals de kamsalamander, de ringslag, de hazelworm, de heikikker en de groene kikker

Al het groen in Landgraaf:

Het Strijthagerbeekdal vindt u ook In Landgraaf. In de Strijthagerbeek komen veel dieren en planten voor. Deze zijn kenmerkend voor een beekdallandschap. U ziet er veel dagvlinders, ijsvogels en planten zoals de bittere veldkers en het paarbladig goudveil. Gras- en landbouw vinden plaats op de minder steile hellingen van het beekdal. De steile hellingen zijn bebost.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Landgraaf

Wilt u met graszoden in Landgraaf een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Landgraaf vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Landgraaf uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Landgraaf € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Landgraaf dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen West-Zaan

Robert van Veen


5

"Leuk personeel"

Graszoden leggen West-Zaan
Referenties

Graszoden in Landgraaf

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Landgraaf. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Landgraaf gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Landgraaf

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen