Graszoden Krommenie

Waar leggen wij onze premium graszoden in Krommenie?

Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Ook kunnen wij uw oude gazon eraf snijden en afvoeren. Wij leggen onze graszoden ook wel eens in de 16.499 inwoners tellende Krommenie. Krommenie is onderverdeeld in de wijken Noorderhoofdbuurt, Rosariumbuurt, Snuiverbuurt, Zuiderhoofdbuurt, Noorderham, Willis, Zuiderham en Krommenie-Oost. In elke wijk zijn wij te vinden.

Natuurparken rondom de stad Krommenie:

Deze regio is onder meer bekend vanwege de 42 forten van De Stelling van Amsterdam. Het Fort bij Krommenie is er daar één van. Het gebied rondom het fort wordt met enige regelmaat deels onder water gezet. Dat gebeurt doorgaans in het voorjaar. Op deze wijze is het gebied zeer aantrekkelijk voor de vogels die op doortocht zijn. Het is elke jaar weer een genot om de bijzondere vogels die dit gebied dan rijk is te aanschouwen.

Al het groen in Krommenie:

In Krommenie zijn vooral de stadsparken Rosariumpark en Agathepark interessant te noemen. Deze twee parken zijn ideaal om de drukte van de Randstad te ontvluchten. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. De gemeente heeft er voor toeristen en inwoners bankjes neergezet, zodat u ongestoord kunt genieten van uw rust.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Krommenie

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Krommenie? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Krommenie vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Krommenie graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Krommenie

Wilt u bij u in Krommenie de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vleuten

Jasper Evertzen


5

"Duidelijke brochure meegeleverd voor periodiek onderhoud, gras en groen is een absolute aanrader!"

Graszoden leggen Vleuten
Referenties

Graszoden in Krommenie

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Krommenie. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Krommenie gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Krommenie

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen